Inici Societat Sant Martí Sesgueioles inicia el procés per disposar d’un nou edifici de...

Sant Martí Sesgueioles inicia el procés per disposar d’un nou edifici de serveis

COMPARTIR

L’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles inicia un procés de licitació per a les obres de creació d’un edifici de serveis a l’equipament esportiu del municipi, adjacent a la piscina municipal de Sant Martí Sesgueioles.

El projecte contempla la creació d’un edifici sostenible, de fusta, a la zona de la piscina municipal, amb uns nous lavabos adaptats, una zona de bar i coworking, un espai per la persona socorrista de la piscina i l’àrbitre, i la zona de vestidors adaptats.

Està previst que el cost total de la inversió de l’edifici sigui de 425.000 euros, IVA inclòs. Aquest cost del projecte estarà finançat a través d’una subvenció atorgada per la Generalitat, a traves del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya, per al període 2020-2024 (PUOSC). L’Ajuntament ha aconseguit l’import màxim possible, de 250.000€ dins la línia de subvencions per a inversions i de 120.000€ de la línia de subvencions per a acció territorial a municipis petits.

La resta de diners es demanaran a la Diputació de Barcelona, en el moment que es posi en marxa el Programa general d’inversions.

Passat el període de licitació, les ofertes presentades seran seleccionades i avaluades i s’adjudicarà el contracte a aquella que compleixi la millor relació qualitat preu.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*