Inici Destacats Sant Jordi omple de llibres i roses el centre d’Igualada

Sant Jordi omple de llibres i roses el centre d’Igualada

COMPARTIR

La Plaça de Cal Font d’Igualada i el centre de la capital de l’Anoia s’ha omplert de gom a gom aquest dimarts, diada de Santa Jordi. Ni la pluja de primera hora ni el cel amenaçador han espantat als igualadins, que han anat a la recerca del llibre i la rosa.

L’afluència de públic ha estat molt elevada durant tot el matí, sobretot tenint en compte que enguany Sant Jordi coincideix amb la diada del Sant Crist d’Igualada, festiu que allarga un dia la Setmana Santa d’alguns municipis anoiencs. Els llibreters pràcticament no han notat la diferència amb altres anys.

Pel que fa els autors més llegits, la venda ha estat força repartida, tot i que el darrer llibre de Rafel Nadal, “El fill de l’italià”, apunta al triomfador entre les parades de llibres d’Igualada, on també guanyen pes els llibres relacionats amb l’actualitat política.

Entre els autors locals, el llibre més venut és “Avi, et trauré d’aquí!”, en el que el capelladí Joan Pinyol explica la seva lluita per treure el seu avi del Valle de los Caidos.

Pel que fa les roses, les vendes tampoc han notat que sigui festiu a Igualada. A més de la rosa vermella, la rosa groga guanya pes davant la situació política del país.

La proximitat de les eleccions municipals ha fet que, enguany, els llibres i les roses hagin compartit plaça amb els diferents candidats a l’alcaldia d’Igualada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*