Inici Destacats Sant Jordi omple de llibres i roses els carrers de l’Anoia

Sant Jordi omple de llibres i roses els carrers de l’Anoia

COMPARTIR
Imatge aèria de Cal Font durant la celebració de Sant Jordi. Foto: Xavi Carol Vidal.

Les roses i els llibres han envaït aquesta diada de Sant Jordi els carrers i places de l’Anoia. A Igualada, la Plaça de Cal Font i la Rambla Sant Isidre han acollit 55 parades –de roses, llibres i també d’entitats- que s’han involucrat a la festa. Un dels principals pols d’activitat ha tornat a ser la Biblioteca Central, que ha tingut la lectura i els llibres com a protagonistes. Entre d’altres, al llarg del dia s’han organitzat tallers d’escriptura i lectura de contes.

Entre els autors locals que han presentat llibre aquest Sant Jordi destaca el còmic de Raquel Riba, ‘¿Qué pacha, mamá?’; l’assaig ‘Fillol i les seves masies’, d’Elisa Vidal; ‘Glaciares desde el cielo’, de Jordi Camins; ‘Camí cap a un somni’, de Roger Roca; i ‘Amb sense tu’, de Pep Elias.

Amb l’objectiu de contribuir a la creació literària del microconte i aprofitar per retre un homenatge a les figures de Pere Calders i a la poesia urbana de Joan Brossa, des de fa alguns anys els Serveis Territorials de Cultura de la Catalunya Central exposen microcontes en alguns municipis per tal d’enriquir la Diada de Sant Jordi. Fins el proper 5 de maig es pot llegir a Jaume Huch a Manresa, Jordi Estrada a Taradell, Pasqual Farràs a Berga, Antoni Pladevall a la façana de la Biblioteca Central d’Igualada, el capelladí Joan Pinyol a Moià i Ramon Erra a Solsona.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*