Inici Festes Sant Genís celebra la seva Festa Major

Sant Genís celebra la seva Festa Major

COMPARTIR

Aquest divendres a 2/4 de 9 del vespre, cercavila amb els Gegants de Sant Genís, la Torrada, el Gall Crestes i els Petits Diables de Sant Genís, amb els seus músics.

Seguirà la tradicional arengadada amb la música en directe del grup Ballaveu.

Els actes de dissabte començaran a les 11 del matí amb la Cursa Zombi per a totes les edats; al punt del migdia, repic de campanes anunciant la Festa Major i després, a la pista, partit amb la pilota gegant i concurs de ping pong. En acabar, vermut al cafè.

A la tarda, a les 6, Hats espectacle infantil amb la cia Jam. En acabar berenar amb xocolata i coca per a tothom. A les 8 de la tarda, a la plaça de la Font, inici del correfoc amb el grup Mal Llamp i castell de focs. Sopar amb foodtrucks.

A les 11 de la nit hi haurà una classe oberta de Lindy Hop (ball de Swing) a càrrec de Swing Anoia i tothom, experts o totalment principiants, podran moure’s al ritme alegre i extrovertit del swing.

Seguidament, els músics d’Octavi Coronado Swingtet oferiran un
concert al ritme d’aquest gènere musical dels anys 30 i 40 que ara torna a estar tant de moda.

Diumenge dia 2 de setembre a les 10 del matí, a l’antic parc, campionat de bitlles catalanes. Inscripció el mateix dia a les 9 del matí; preu 3 euros persona. També a les 10 del matí, inici del concurs de pintura ràpida. A la 1 a l’església, missa de Festa Major i cantada dels Goigs. A la sortida, ballada de sardanes amb la Cobla Terres de Marca.

A la tarda, de les 6 a les 8, al parc, jocs inflables i paintball, i com
a fi de festa, a 2/4 de 9 a l’era de ca l’Escua, concert de fi de festa amb Anna i el Mur.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*