Inici Destacats Un sanitari de l’Hospital d’Igualada lluita -també- amb la música contra el...

Un sanitari de l’Hospital d’Igualada lluita -també- amb la música contra el coronavirus

COMPARTIR

L’igualadí Marc Moyes és auxiliar d’infermeria a l’hospital de la capital de l’Anoia i va ser un dels primers sanitaris del centre que es va contagiar de la Covid-19. Moyes va rebre la notícia “amb impotència i por a la vegada”. Impotència “per no poder estar a l’hospital ajudant als meus companys” i por “per no saber que em podia passar”, segons ha explicat en una entrevista al programa “Tot es mou” de TV3.

Durant la seva quarantena, Marc Moyes ha obert un canal a Youtube on ha anat publicant algunes cançons i versions “per contribuir amb la música perquè tot això fos més fàcil de portar”. Moyes volia, fent pública la seva passió per la música, posar el seu granet de sorra “perquè la gent no se sentís tant angoixada”. Moyes versiona amb solvència cantants tant heterogenis com Bruno Mars, Maluma, David Guetta o David Bisbal.

Passada la malaltia i el període d’aïllament posterior, Moyes es va reincorporar al seu lloc de treball i es va trobar un hospital “molt diferent”. Ara reconeix que la situació al centre millora, però espera que no es produeixin rebrots amb la desescalada: “ha mort molta gent i el virus està aquí, no ens ha deixat”.

FER UN COMENTARI

*