Inici Política Sanejament, comunicació entre barris i formació, eixos del programa PSC de la...

Sanejament, comunicació entre barris i formació, eixos del programa PSC de la Pobla de Claramunt

COMPARTIR

En una trobada amb simpatitzants, el candidat a l’alcaldia de la Pobla pel PSC, Frederic Marí va afirmar que la seva candidatura vol “portar la Pobla al segle XXI”. Marí es referia, entre totes les propostes del seu programa, a tres molt especials que assegura que incidiran en el dia a dia i en el futur dels poblatans.

Sanejament

Per a Marí, “amb urgència s’ha de posar remei al fet que en ple segle XXI la Pobla té Barris com són els Vivencs, ca l’Isidret i la part del Tio Nel·lo que encara aboquen les seves aigües residuals directament al medi, en meitat del camp o en la llera del torrent sense cap tipus de depuració; vaja com en el segle XVIII”. El candidat del PSC reivindica que “cal conduir aquestes aigües a la xarxa de clavegueram i no deixar-les que vagin contaminant el subsòl”.

Comunicació entre barris

Els socialistes poblatans exposen que “s’ha d’establir una comunicació directa amb un camí per vianants, còmode, practicable i apte per a minusvàlids, que ha de connectar el Centre Històric de la Pobla amb la part d’eixample dels Barris sobre l’Estació”.

El PSC assegura que “ho resoldrem amb un ascensor de tres parades, una a nivell de l’Avinguda Gumersind Bisbal; una parada intermèdia a nivell de la plataforma dels FGC amb accés segur a l’andana de l’estació; i la tercera en el nivell de l’esplanada inferior per connectar amb camí adequat fins la passarel·la existent sobre el riu. El manteniment ha d’anar a càrrec de FGC.

Centre de formació professional

“Portar la Pobla al futur vol dir educació. Ja que es va perdre l’ocasió de tenir un Institut de secundària a la Pobla i que pensar revertir aquesta situació demanant altra vegada el que ja està adjudicat a Vallbona és no voler veure la realitat, hem pensat que amb la tramitació del nou POUM (Pla d’Ordenació Urbanística Municipal) que s’ha de redactar amb urgència, alliberarem terrenys destinats a equipament d’ensenyament que dedicarem a CENTRE DE FORMACIÓ PROFESSIONAL aprofitant la disposició i prioritat del nou Govern i atesa la saturació del Milà i Fontanals d’Igualada”, segons explica el candidat Frederic Marí.

Per al PSC de la Pobla, “els problemes no s’acaben aquí, ens queda molta feina per endavant, hem de tenir una visió general de la Pobla i de la Conca d’Òdena i resoldre els problemes amb visió llarga i propostes joves com les que hem posat d’exemple”.

FER UN COMENTARI

*