Inici Política Sandra Encinas, candidata de Veïns amb Veu a Òdena

Sandra Encinas, candidata de Veïns amb Veu a Òdena

COMPARTIR

Veïns amb Veu Òdena ha triat a Sandra Encinas Triviño per a encapçalar la llista municipalista de veïns que presenta un programa polític de proximitat per a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig.

Sandra Encinas és tècnic sanitari, treballant en una empresa especialitzada en espais cardioprotegits, “treballadora i implicada en totes les activitats del municipi. Posa assossec i sentit comú allà on està. Això és un valor en aquests temps on un somriure, el treball i la motivació són necessaris”, com exposen des de Veïns amb Veu.

La candidatura afegeix que “Sandra és mare soltera, i coneix bé les dificultats de fer front al dia a dia en temps difícils. La seva voluntat i ganes són una garantia per als veïns de Òdena”.

Veïns amb Veu es presenta a Òdena posant “per davant de tot, l’atenció personalitzada als problemes dels veïns d’Òdena, per sobre dels interessos de partits estatals i autonòmics”. Encinas compta amb un grup de persones implicades en la candidatura, de diferents col·lectius socials, que conformen un representació amb experiència i d’ampli suport local.

Veïns amb Veu Òdena, vol prioritzar aquells punts que els veïns han traslladat a la candidatura com organitzar reunions trimestrals amb els veïns, per a recollir les seves propostes i suggeriments, avantposar sempre els problemes dels veïns als partits, crear una empresa municipal de formació d’oficis per als joves d’Òdena, amb professionals i practiques en empreses d’Òdena, dinamitzar espais municipals en els diferents Barris, com a espais lúdics per a la gent gran, amb diferents activitats gratuïtes o promoure un transport públic entre els barris, urbanitzacions i Òdena, amb un mini bus llançadora, per a fomentar el transport públic i millorar la mobilitat interna en el municipi.

Aquestes són algunes de les idees, que els veïns ja han traslladat a la candidatura, d’un total de 25 mesures, que els odenencs consideren urgents i necessàries, per a millorar la seva qualitat de vida.

Veïns amb Veu Òdena es mostren convençuts que obtindran representació i avancen que “el nostre objectiu serà posar sempre aquestes mesures per davant de qualsevol càrrec o representació”.

FER UN COMENTARI

*