Inici Poliesportiu San Roque s’emporta la tercera plaça del Campionat en Edat Escolar

San Roque s’emporta la tercera plaça del Campionat en Edat Escolar

COMPARTIR

[Img #14225]El passat diumenge, 6 de abril, es va celebrar a la ciutat de Santa Coloma de Farners la segona fase del Campionat de Catalunya en Edat Escolar. Tania Gabarri, Paula Mula i Estela Sánchez, del Club San Roque van participar al campionat. En categoria Benjamí nivell II, Paula Mula va aconseguir la tercera plaça d’un total de trenta gimnastes. Per la seva banda, Tania Gabarri i Estela Sánchez van realitzar també uns exercicis molt correctes.

 

D’altra banda es va celebrar a Barcelona la segona fase de gimnàstica estètica de grup organitzada pel Consell  Esportiu de Barcelona i l’equip sènior amb Mar Casals, Berta Jorba, Sonia Gutiérrez, Maria Berrocal, Nerea Caceres i Raquel Munuera, van aconseguir la quarta posició.

La propera cita arriba aquest mateix cap de setmana, a Andorra on es disputarà la segona fase del nivell VII i VIII, amb Ainoa Crespo amb maces, Elisa Irasoc amb cinta, Raquel Cañizares amb pilota i cinta, Maria Cosano amb cinta, Andrea Roures amb cinta i maces i Ivet Playa amb cinta, cèrcol, pilota i maces.

A més, a la ciutat de Cartagena es celebrarà el campionat d’Espanya de Gimnàstica Estètica de grup en què participaran els conjunts junior amb Gemma Castillo, Elsa Montes, Anna Ainsua, Sira Montes, Georgina Llanes i Gisela Muñoz, i l’equip sènior amb Nerea Cáceres, Mar Casals, Sonia Gutiérrez, Berta Jorba, Raquel Munuera, Maria Berrocal i Judit Sanz. Aquest campionat serà classificatori pel mundial que es celebrarà a Moscou.  

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*