Inici Destacats Salvador Vives, nou alcalde de Capellades

Salvador Vives, nou alcalde de Capellades

COMPARTIR

Aquest dissabte 15 de juny els regidors i l’alcalde de Capellades han pres possessió dels seus càrrecs. La sessió es va fer, com és habitual, a la sala d’actes de la Biblioteca en presència d’un nombrós públic que va voler acompanyar els regidors en aquest acte protocol·lari.

La secretària de la corporació, Milagros de Legorburu, va llegir els articles pertinents i va constituir la mesa d’edat, amb la regidora de més edat –la socialista Núria Bonfill- i el regidor de menys –el cupaire Miquel Sabaté-. Seguidament els tretze regidors van donar compliment a la fórmula de presa de possessió del càrrec. A continuació els regidors d’Esquerra i els de la CUP van votar com a alcalde a Salvador Vives –vuit vots- i els altres, cadascú a l’alcaldable del seu partit- dos vots per a Junts x Capellades, dos per al PSC i un per a Ciutadans-.

Acabades les votacions, es va fer el traspàs de la vara d’alcalde entre el sortint –el cupaire Aleix Auber- i el nou alcalde de Capellades, Salvador Vives.

L’acte va acabar amb un parlament de cada un dels caps de llista explicant el seu projecte per a la just iniciada legislatura.

FER UN COMENTARI

*