Inici Destacats Salvador Illa visita Igualada i Vilanova del Camí a un mes de...

Salvador Illa visita Igualada i Vilanova del Camí a un mes de les eleccions al Parlament

COMPARTIR

El candidat a la presidència de la Generalitat pel PSC, Salvador Illa, ha visitat aquest dissabte 13 d’abril la comarca de l’Anoia en el marc de la precampanya per a les eleccions del 12 de maig. Acompanyat dels candidats anoiencs al Parlament com són el diputat igualadí Jordi Riba, la tinent d’alcalde de Masquefa Isis Abad i l’alcaldessa de Piera Carme González, el candidat del PSC ha recorregut durant tot el matí Vilanova del Camí i Igualada i ha tingut diferents reunions per conèixer diferents àmbits del territori.

La visita ha començat a Vilanova on l’alcaldessa Noemí Trucharte ha rebut Salvador Illa al Casal de la Gent Gran acompanyada dels regidors socialistes de l’Ajuntament per compartir un esmorzar amb la militància del PSC Anoia amb més de 100 persones en el que ha estat un moment per intercanviar visions i experiències sobre les principals necessitats de la comarca. A Vilanova, Illa també ha conegut el Mercat Municipal de Sant Hilari i ha pogut conversar amb els seus paradistes, a més de molts veïns i veïnes.

Seguidament, Salvador Illa s’ha desplaçat a Igualada on l’ha rebut el cap de l’oposició de l’Ajuntament, Jordi Cuadras, acompanyat dels regidors del grup socialista a la ciutat, l’exalcalde Jordi Aymamí, a més del diputat Jordi Riba. Després d’oferir una roda de premsa al passeig Verdaguer, el candidat a la presidència de la Generalitat ha recorregut Igualada on ha visitat el Mercat de la Masuca, les obres dels pisos de lloguer assequible que el grup municipal del PSC impulsa al carrer de Sant Carles i també ha visitat l’Ateneu Igualadí on s’ha reunit amb la seva junta.

La visita de Salvador Illa a Igualada ha acabat a la Mostra de Teatre on s’ha reunit amb el seu equip executiu i artístic. Ha recorregut l’espai de la Llotja ubicat al Museu de la Pell amb els professionals que participen a la fira de teatre infantil i juvenil i ha conegut els reptes d’aquest certamen una vegada superades les 35 edicions.

Salvador Illa ha animat als anoiencs a «confiar en el PSC amb una candidatura que té l’objectiu d’impulsar la tercera gran transformació de Catalunya. Volem unir i servir els catalans i les catalanes tot posant els serveis públics al centre de l’acció política: preparar-nos per la sequera, tornar a posar l’educació al capdavant de les polítiques educatives d’Espanya, actualitzar les nostres infraestructures viàries, ferroviàries i aeroportuàries, ser capdavanters en l’àmbit de l’energia renovable i actuar en sanitat i habitatge». El candidat a la presidència de la Generalitat afirma que «cada vegada que em desplaço pel territori, avui a l’Anoia, constato el mateix: que hi ha vitalitat, energia i projectes. Que el món municipal és un món viu, la societat civil té empenta i que el país ho té tot per funcionar. El que necessita és la tercera gran transformació que proposem i unir i servir».

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*