Inici Societat Salut xifra en 502 les víctimes mortals del coronavirus a l’Anoia

Salut xifra en 502 les víctimes mortals del coronavirus a l’Anoia

COMPARTIR

La pandèmia del coronavirus ha provocat la mort de 502 persones a la comarca de l’Anoia, segons les darreres dades publicades pel Departament de Salut.

En les darreres dues setmanes han perdut la vida 25 persones per la Covid-19, el que marca una clara línia descendent respecte els moments més durs del coronavirus a la comarca. La primera mort per coronavirus a l’Anoia es va confirmar el passat 11 de març, quan es va fer públic el brot d’Igualada que acabaria provocant el confinament de la Conca d’Òdena. La taxa de mortalitat de la comarca continua sent la més elevada de Catalunya, amb gairebé 45 defuncions per cada 10.000 habitants.

Més de 1.500 positius

Pel que fa els positius confirmats, també s’incrementen en les darreres setmanes, però a un ritme menor. Segons Salut, a l’Anoia hi ha a hores d’ara 1.553 positius de Covid-19. Més d’un terç, 686, són veïns d’Igualada. Vilanova del Camí té una de les taxes de contagis més elevada de la comarca, amb 204,7 casos per cada 10.000 habitants i un total de 232 positius. Santa Margarida de Montbui té 142 positius i Piera 118. Capellades en té 84 i ja per sota hi ha municipis com Calaf -30-, Òdena -39- o Masquefa -38-. Tot i això, Salut també fa constar centenars de casos sospitosos arreu de l’Anoia, amb el que la xifra real de contagiats podria augmentar amb escreix.

COMPARTIR

1 COMENTARI

  1. Bé aquests són els que han tingut test i han estat diagnosticats abans de la mort.
    Als que els han posat: PARADA CARDIORESPIRATÒRIA – PROBLEMES RESPIRATORIS – POSSIBLE COVID-19 , que tots sabem és COVID-19 pel context – exemple: RESIDÈNCIA on quan s’han fet tests s’ha vist la situació – ON ELS POSEM?
    Quina vergonya!

FER UN COMENTARI

*