Inici Societat Salut reobre els consultoris de Sant Martí de Tous i del barri...

Salut reobre els consultoris de Sant Martí de Tous i del barri de Sant Pere d’Òdena

COMPARTIR

Els consultoris locals de Sant Martí de Tous i del Barri Sant Pere d’Òdena recuperaran progressivament la seva activitat a partir d’aquest dimecres, 1 de juliol. El consultori de Sant Martí de Tous obrirà cada dimarts al matí per a activitat programada i el del Barri Sant Pere ho farà els dimecres, en horari de matí.

Per poder gestionar les demandes de la ciutadania, abans de desplaçar-s’hi cal trucar-hi o bé contactar-hi a través de l’eConsulta o de l’opció Com et podem ajudar, contacteu amb mi de la pàgina web de programació de visites, amb l’objectiu de concretar els detalls de la visita. El telèfon de contacte per gestionar les visites és el 93 808 65 00.

El CUAP Anoia, instal·lat al CAP Anoia (davant de l’estació de tren d’Igualada), donarà cobertura a la població de l’Àrea Bàsica de Salut Anoia Rural per a aquelles visites presencials no resoltes per via telefònica o eConsulta/videoconsulta, de dilluns a divendres, de 20 a 8 h, i els dissabtes, diumenges i festius, les 24 hores del dia. El telèfon de contacte és el 93 805 35 00.

Evitar els desplaçaments als CAP

Amb la voluntat d’evitar els desplaçaments innecessaris als centres d’atenció primària, en el moment actual es fa una crida a utilitzar el telèfon, l’opció Com et podem ajudar, contacteu amb mi del web de programació de visites o la consulta virtual. Els professionals de l’ICS a la Catalunya Central recorden la importància de donar-se d’alta a l’aplicació La Meva Salut, per tenir accés a totes les dades i a les consultes en línia (l’eConsulta i la videoconsulta).

FER UN COMENTARI

*