Inici Societat El Saló de la Infància de Vilanova tanca amb èxit de públic

El Saló de la Infància de Vilanova tanca amb èxit de públic

COMPARTIR

Dissabte es va tancar el Saló de la Infància de Vilanova del Camí, un esdeveniment que l’ajuntament vilanoví ha recuperat després d’un impàs de quatre anys i que ha anat a càrrec de DiverEvent

L’afluència de públic al Saló de la Infància de Vilanova del Camí ha estat important sobretot a les tardes coincidint amb la programació dels espectacles i les activitats familiars.

Dissabte, últim dia del Saló, es va oferir a grans i petits una animació basada en les festes de Nadal i Reis. Es van cantar cançons, es va viatjar en trineu i es van ballar danses ben divertides que van gaudir pares i fills.

Pel Saló de la Infància han passat, entre el 27 i el 30 de desembre, els membres de la Patrulla Canina: Rubble, Marshall i l’Skye que van revolucionar el primer dia d’activitat; el Mag Nani i el seguici del Patge Makalí que van omplir de gom a gom Can Papasseit.

També han visitat el Saló els gossos de la unitat de rescat de Creu Roja Anoia i l’Scott, un gos policia que va arribar acompanyat dels agents de la Policia Local de Vilanova i d’Òdena. I divendres van arribar dos personatges de la Marvel: en Hulk i l’Spiderman.

Un bon repertori d’activitats paral·leles als espais lúdics i recreatius del Saló que s’han ubicat tant dins de Can Papasseit com fora, a la plaça, i que han estat molt ben acollits pel públic familiar.

FER UN COMENTARI

*