Inici Societat El Saló de la Infància de Capellades tanca amb més de 2.500...

El Saló de la Infància de Capellades tanca amb més de 2.500 visitants

COMPARTIR

Del 28 de desembre al 4 de gener s’ha fet una nova edició del Saló de la Infància al Pavelló Poliesportiu de Capellades, amb 7 sessions plenes d’activitats i propostes variades.

Enguany ha estat coorganitzat per l’Ajuntament de Capellades, en conveni amb l’esplai Aliret, que s’ha encarregat de l’elecció de les activitats i de la coordinació del monitoratge, amb molt bon resultat, segons la valoració del govern municipal. Aquest any s’ha dedicat al món del circ, una opció que ha tingut molt bona acollida.

Es va obrir el dijous 28 de desembre a la tarda, amb un taller de circ a càrrec de l’Escola de Circ Rogelio Rivel, que va agradar molt als nens i nenes. La resta de la tarda, mentre es feia la passejada inaugural amb els regidors de l’Ajuntament i Capellades Comerç, es va poder participar dels diferents estands i inflables preparats per a totes les edats. Han tingut molt èxit les propostes de circ i també el laberint, l’estand de jocs digitals i el taller de cuina on s’ha anat combinant les piruletes, els croissants i les pizzes. Però, com és lògic, han tingut una gran rebuda els patges reials que van visitar el saló i també el Tió, que abans de marxar a la muntanya va fer parada al Saló, on es va omplir amb els desitjos positius que els nens li van enganxar.

De mitjana, cada sessió ha comptat amb 260 nens i nenes, acompanyats per un centenar de pares i mares. Sumant les set sessions, es pot destacar que aquest any el Saló de la Infància ha tingut més de 2500 participants.

Parlant encara de números també cal dir que ha estat una edició amb un alt nombre de monitors voluntaris. Cal agrair també la col·laboració desinteressada de moltes entitats de la vila, que han ofert un tastet de les seves activitats habituals.

Aquest any també s’ha pogut bescanviar les entrades pels vals de compra de Capellades Comerç, sistema que ha estat molt utilitzat pels usuaris del Saló.

FER UN COMENTARI

*