Inici Destacats El Saió i el Coll del Guix preparen la seva festa grossa

El Saió i el Coll del Guix preparen la seva festa grossa

COMPARTIR

Els dies 27 i 28 de juliol tindrà lloc una nova edició de la Festa Major del Coll del Guix i el Saió. Com és costum, totes les activitats festives es duran a terme a l’entorn de l’ermita de Santa Anna, al Saió, sota l’organització de l’AAVV El Saió-Coll del Guix i Associació d’Amics Santa Anna del Saió, amb el suport de l’Ajuntament montbuienc.

Les activitats començaran el dissabte 27 amb una tirada de bitlles catalanes, amb premis per als dos primers classificats de les categories infantil i adults i sorpreses per als participants menors de 14 anys. La tirada té la col·laboració del Club de Bitlles Igualada.

A partir de les vuit del vespre s’organitzaran Jocs Infants i a partir de les nou tindrà lloc un “Sopar-fideuada” al rostoll. Cal fer reserva prèvia escrivint a saio.colldelguix@gmail.com o bé al telèfon/whatsapp 658560907, essent la data límit el dimecres dia 24 de juliol al vespre. El preu del tiquet és de 12 euros, i inclou fideuada, beguda, coca, cafè, espectacle de màgia d’aprop i concert-ball.

A les 10 de la nit començarà un espectacle de màgia d’aprop i d’humor a càrrec del Mag Sergi Armentano, reconegut artista que protagonitza un programa de màgia a TV3 i al Teatreneu de Barcelona. I a partir de les 11 de la nit s’organitzarà un concert-ball amb el grup de pop-rock anoienc “Contracorrent”, que oferirà temes propis i èxits de sempre (hi haurà servei de bar durant les activitats i sorteig de diferents obsequis dels col·laboradors).

L’endemà diumenge 28 de juliol tindrà lloc un Concert de Corda amb els professors de l’Aula Orquestra de Montbui, el qual es farà a partir de dos quarts de 12 del migdia a l’ermita de Santa Anna. A les 12 del migdia, missa solemne de festa major a càrrec de mossèn Josep Maria Pujol, i amb la participació musical de l’Aula Orquestra de Montbui.

En acabar la missa, a tres quarts d’una del migdia, clourà la festa major un vermut popular amb acompanyament musical i un sorteig d’obsequis lliurats pels col·laboradors.

FER UN COMENTARI

*