Inici Gent Sacher

Sacher

COMPARTIR

[Img #6103]Sacher és un conegut pastís austríac que consisteix en un bescuit intens de xocolata farcit de melmelada d’albercoc amb una brillant cobertura de xocolata negra per sobre. Es serveix fred acompanyat amb nata líquida per suavitzar contrastos. Un autèntic plaer pels amants de la xocolata.

Ingredients:
•    6 ous
•    150 grms. farina
•    160 grms. sucre glass
•    1 cullerada petita llevat en pols
[Img #6104]•    180 grms. mantega a temperatura ambient
•    180 grms. xocolata (70% cacau ) en tableta
•    300 grms. Melmelada d´albercoc batuda
•    Per a la cobertura: 250 grms. xocolata de cobertura + 2 cullerades de mantega + 8 cullerades de nata

Escalfar el forn a 180Cº. Fondre la xocolata al bany maria i deixar a banda mentre es preparen la resta d’ingredients. Separar les clares dels rovells i muntar les clares a punt de neu.
[Img #6105]
A part, en un bol batre la mantega amb el sucre fins que estigui cremós, afegir un a un els rovells, a poc a poc la xocolata fosa batent bé, a continuació la farina amb el llevat passat per un colador. Parem de batre i amb una espàtula incorporem les clares muntades suaument.

Posem al forn per 1 hora en un motlle de 23 cms. greixat amb oli. Quan comprovem que la broxeta surt neta el traiem del forn i deixem refredar una mica abans de desmotllar i deixar refredar completament sobre una reixeta.

Un cop fred, anivellar el bescuit, tallar per la meitat i farcir amb la melmelada, pinzellar també amb aquesta per sobre i els laterals.

Per preparar la cobertura posar tots els ingredients al bany maria. Quan estiguin desfets, deixar refredar 3 minuts i escampar per sobre el bescuit. Es pot decorar amb xocolata blanca i acompanyar amb nata.

Temps: 90 minuts
Dificultat: Baixa
Racions: 15 persones
Ideal: Pels amants de la xocolata

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*