Inici Destacats S.E. Ateneu-Penya Blaugrana d’Igualada organitza una nova edició del torneig Nicolau Casaus

S.E. Ateneu-Penya Blaugrana d’Igualada organitza una nova edició del torneig Nicolau Casaus

COMPARTIR

Els principals equips del futbol base de la comarca tenen una cita imprescindible el proper cap de setmana, 17 i 18 de juny, al camp municipal “Les Comes” d’Igualada, en que es disputarà la 3era edició del Torneig de futbol Nicolau Casaus, organitzat per la S. E. de l’Ateneu Igualadí.

Els clubs de la comarca com l’Òdena, el Sant Maure, Hostalets de Pierola i Piera no fallaran a la convocatòria i competiran conta la S.E. Ateneu, el Castellbisbal, el 5 copes, Trinitat Vella, La Roca, i el Vallirana, tots ells equips integrants de l’Agrupació de futbol de clubs i penyes del F.C. Barcelona.

Complementaran la taula d’equips La Granada, Women’s soccer School, Premia de Dalt, Trinitat Vella, el Nastic de Manresa, C.E. Júpiter, El Fruiotosenc i l’ Olímpic de can Fatjó.

La jornada de dissabte estarà dedicada a les categories Prebenjamí, i Benjamí (Femení i Masculí). El diumenge serà el torn dels alevins femenins i masculins, així com de l’infantil femení. Amb un alt nivell de competitivitat, aquests joves talets del país demostraran la seva destresa i passió per l’esport en cada jugada, posant en pràctica les habilitats que han anat adquirint al llarg de tota la temporada.

El Torneig porta el nom de Nicolau Casaus, qui va arrelar a Igualada des de petit i des d’on va impulsar el moviment penyista del F.C.Barcelona. Casaus en la seva joventut va fundar una de les primeres penyes del club anomenada “La Germanor”. També va ser des d’Igualada quan Casaus va promoure autocars per anar a veure els partits del Barça a jugar al camp de les Corts, i va establir així el precedent d’anar al camp amb l’autocar de la penya. Pràctica ben viva avui en dia, i que de fet bona part de les penyes blaugranes ho fan encara. Nicolau Casaus va tenir molta influència en el barcelonisme sobretot a partir de la seva etapa com a vicepresident i responsable de l’àrea social del club. Càrrec que va ocupar durant 25 anys i es va guanyar l’estima dels culers.

Cal destacar l’enorme esforç que el S.E. Ateneu Igualadí ha realitzat per organitzar aquest torneig un cop més. El club ha comptat amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada i la col·laboració dels patrocinadors que ha estat fonamental per a l’èxit i el desenvolupament d’aquesta competició.

A més a més dels partits, també hi haurà una zona de foodtrucks per poder fer els àpats,. L’esforç d’organització del Torneig és significatiu perquè requereix la implicació de tots els efectius del club.

Després del Torneig el club portarà a terme el Campus de futbol de tecnificació del 26 de juny al21 de juliol al camp annex de futbol de les Comes.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*