Inici Destacats S.E. Ateneu-Penya Blaugrana d’Igualada organitza un nou torneig de futbol Nicolau Casaus

S.E. Ateneu-Penya Blaugrana d’Igualada organitza un nou torneig de futbol Nicolau Casaus

COMPARTIR

42 equips de 15 clubs diferents disputaran el torneig Nicolau Casaus que ha organitzat la S.E. Ateneu-Penya Blaugrana d’Igualada, previst per aquest cap de setmana. El club blaugrana ha preparat el camp de les comes per rebre gairebé 600 esportistes d’arreu de la geografia catalana. A la convocatòria han respost els principals equips de la comarca com l’Òdena, l’Anoia, el Sant Maure i els Hostalets de Pierola; també vindran els equips base del Vilanova i la Geltrú, la Granada, i la U.E. Tàrrega. Complementaran la taula d’equips el Sant Cugat, la Penya Anguera, el Vallirana, Castellbisbal, Catalonia, 5 copes, i Arbúcies, tots ells integrats a l’Agrupació de futbol de clubs i penyes del F.C. Barcelona.

Els 24 equips de la categoria de futbol 7 (prebenjamí, benjamí i aleví) disputaran la fase de classificació durant el matí del dissabte. El primer dels partits serà a les 9:30 i es jugarà als dos camps de futbol de les Comes. Les formacions aniran mesurant les seves forces cada mitja hora en el terreny de joc. A la tarda es jugaran les finals, i es preveu l’entrega de premis a les 18:00 h per part de les autoritats locals, representants de la família de Nicolau Casaus, i alguna cara popular i coneguda que destinarà el Futbol Club Barcelona.

El diumenge es repeteix l’esquema amb els 18 equips de futbol 11 (Infantil, Cadet i Juvenil) amb entrega de premis als classificats a les 18:30 h.

El torneig és la gran cita del club SE Ateneu un cop acabada la temporada. A més a més dels partits, també hi haurà una zona de foodtrucks per poder fer els àpats, i se sortejaran dues espectaculars paneres, una per cada dia, en què hi ha contribuït prop de 15 comerços i empreses. L’esforç d’organització del Torneig és significatiu perquè requereix la implicació de tots els efectius del club. Amb l’aturada per la pandèmia, recuperar la celebració del torneig ha estat un dels grans objectius de l’actual junta.

Després del Torneig el club portarà a terme el Campus de futbol de tecnificació del 27 de juny al 29 de juliol.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*