Inici Societat Ruta de la Tapa a Vilanova del Camí

Ruta de la Tapa a Vilanova del Camí

COMPARTIR

Ous farcits d’amor vilanoví, Passió del mediterrani, Migas Picasso, Tapa fusió, Secret Ibèric amb salsa, pinxo casolà, broqueta, i carn magra amb salsa de tomàquet. Aquestes són les tapes que es podran tastar a partir de demà a 8 establiments de Vilanova del Camí en una nova Ruta de la Tapa, una iniciativa de Vilanova Comerç que es podrà gaudir del 3 al 6 de maig. El més interessant, el seu preu: una tapa + una beguda, 3 €.

La Ruta de la Tapa és un projecte que es va consolidant poc a poc al calendari d’actes vilanoví. Aquest any hi prenen part 8 establiments, 2 menys que l’any passat. Tot i així, diu Jordi Vilarrubias, president de Vilanova Comerç, les propostes que s’han presentat són molt atractives.

Jordi Vilarrubias, està convençut que aquesta ruta es pot convertir en la ruta de les oportunitats ja que pot suposar l’entrada de nous clients als establiments.

Tot i que aquest projecte és sempre ben rebut tant pels bars i restaurants del municipi com pel públic en general, són pocs els que hi acaben participant. Vilarrubias creu que es tracta d’un tema d’actitud emprenedora; hi ha empresaris que ja estan satisfets amb el que fan i no veuen la necessitat de fer campanyes extraordinàries. Tot i així, diu el president de Vilanova Comerç, des de l’entitat continuaran treballant perquè en la propera edició s’hi afegeixin nous establiments.

La Ruta de la Tapa tindrà lloc del 3 al 6 de maig i gaudir-la té premi. Aquest any les persones que facin la ruta podran triar la millor tapa i alhora participar en un sorteig de dos vals de compra: un de 50 € i un altre de 100 €, per a gastar als establiments associats a Vilanova Comerç. Només cal passar per un mínim de quatre establiments, com explica la dinamitzadora de l’entitat, Leonor Garcia.

Els establiments participants també opten a premi. El públic triarà la millor tapa de la Ruta però aquest any, i com a novetat, hi haurà un cuiner que tastarà totes les tapes i que farà la seva tria particular.

A la Ruta de la Tapa s’hi podrà participar fins el proper diumenge. Les butlletes per participar al sorteig es poden demanar a qualsevol dels establiments que participen a la ruta: Bar Molina, Bar Bonavista, Restaurant Mar i Terra, Restaurant Nou, Frankfurt Cal Nus, Cafeteria La Plaça, Bar Picasso i Frankfurt El Fanalet.

La campanya de les Flors ha estat un èxit i ja té assegurada la seva continuïtat

Vilanova Comerç va tancar fa pocs dies una altra campanya que ha tingut molt d’èxit, es tracta de la campanya “Posa Flors a Vilanova” que ha obsequiat els clients dels establiments associats amb plantes de tota mida. Ha estat una iniciativa molt ben acollida, tant pels comerços com per les persones usuàries i per tant té garantida la seva continuïtat.

Abans de l’estiu, Vilanova Comerç prepara una nova campanya de promoció del comerç local. Una mostra d’establiments per oferir els estocs de temporada a preus molt assequibles.

FER UN COMENTARI

*