Inici Societat Rubió estrena l’itinerari de vianants entre Torredenuça i el Pla

Rubió estrena l’itinerari de vianants entre Torredenuça i el Pla

COMPARTIR

Aquest dissabte ha tingut lloc la inauguració de l’itinerari de vianants entre Torredenuça i el Pla de Rubió, al terme municipal de Rubió, construït al costat de la carretera BV-1037, en el que hi han participat el diputat d’Infraestructures i Espais naturals, Pere Pons, juntament amb l’alcalde, Francesc M. Archela.

Aquesta actuació realitzada per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Rubió ha comptat amb un pressupost de 482.130 euros que, d’acord amb el conveni signat entre ambdues administracions, un 64% dels quals han anat a càrrec la Diputació de Barcelona i el 36% restant de l’Ajuntament, ha comportat l’ampliació i nova pavimentació de la calçada a 5,75 metres d’amplada.

El nou itinerari és paral·lel a la via i té 1,8 metres d’amplada amb barreres de seguretat i baranes per protegir els usuaris de la via, tant pel que fa a vehicles com als vianants, així com enllumenat i revegetació de nous talussos i zones fora d’ús i el desviament i reposició dels serveis afectats. Les obres també han inclòs un nou sistema de drenatge, amb l’ampliació especial al torrent de Can Martí, a més de l’adequació de la senyalització.

En la inauguració de l’itinerari, Pere Pons ha remarcat la importància d’aquesta actuació, ja que permet als residents de Torredenuça, accedir al nucli del Pla de Rubió, especialment al local social municipal que hi ha, de forma molt més segura i còmode.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*