Inici Destacats Rubió celebra la seva Festa Major

Rubió celebra la seva Festa Major

COMPARTIR

Rubió celebra aquest cap de setmana la seva Festa Major.

Dissabte 27 a les 5 de la tarda, a la plaça de l’Ajuntament, jocs, castell inflable, passejada amb ponis del CEHiA i xocolatada. A la sala polivalent de l’Ajuntament, exposició del X Concurs de fotografia de Rubió.

Cercavila amb els capgrossos de Copons i Jorba, acompanyats de la xaranga HoPeta Street Band.

A les 6, a la plaça de l’Ajuntament,
VII concurs de trencar ametlles.

Cap a 1/4 de 10 del vespre, al restaurant del Castell de Rubió, sopar de Festa Major. En acabar, bingo i espectacle de ball amb el
grup Remember Dance.

A la sala hi haurà exposició de Mandales fetes per la gent gran.

Diumenge 28, a les 10 del matí començarà la Fira de productes artesans, amb la 5a trobada de xapes de cava.

A la sala polivalent de l’Ajuntament, exposició del X Concurs de fotografia de Rubió. A la sala de la Rectoria, exposició de pintures a l’oli d’Angelina Solé Torrescasana.

A 2/4 d’11, a l’església de Santa Maria de Rubió, concert amb la Coral Si Fa Sol, de Santa Margarida de Montbui, i a les 11 celebració de la Santa Missa cantada per la coral Si Fa Sol. (L’Ajuntament ofereix la missa de la Festa Major a tots els difunts del poble). A la sortida, repartiment del panet beneït a tots els presents (aquest any l’ofrena és gentilesa de la família de Cal Trudó).

Seguidament, a la plaça de l’Ajuntament, actuació dels Falcons de Vilanova d’Espoia, i cap a la 1 de la tarda, lliurament de premis del X Concurs de fotografia.

A les 7, a la sala del restaurant del Castell de Rubió, gran ball de vetlla amb el Duet Maky Maky.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*