Inici Destacats Rubió acollirà el primer Festival d’Arts Escèniques de l’Alta Anoia

Rubió acollirà el primer Festival d’Arts Escèniques de l’Alta Anoia

COMPARTIR

El pròxim dissabte 14 de setembre, Rubió acull el primer Festival d’Arts Escèniques de l’Alta Anoia, el FESTIVART. Es tracta d’un esdeveniment sorgit i organitzat per voluntàries del municipi, que ha rebut el suport de l’Ajuntament de Rubió i Diputació de Barcelona, entre d’altres empreses privades que han col·laborat per fer-lo possible.

El FESTIVART començarà a les 18h, amb un taller de circ a càrrec de la companyia teatral coponenca TOT CIRC; l’activitat estarà oberta a tothom.

A continuació, a les 19:45 hores, començaran els espectacles amb «El Mêtre» de la Cía. Jam Produccions. L’obra és un espectacle, a càrrec de Jaume Jové, que transportarà a tots els presents al món de la imaginació, la complicitat, el riure, l’amor, les emocions, el joc i la tendresa.

A les 22 hores tindrà lloc l’espectacle «RAR» de la Cía. Balusca, una obra per a tots els públics que barreja circ, humor i risc en un espectacle on les aparences enganyen, i on la raresa és autenticitat.

Finalment a les 23 hores el concert amb Mama Patxanga tancarà el festival amb música mestissa i combativa per a ballar i pensar. Els martorellencs portaran el seu reggae i rumba al Pla de Rubió per celebrar la primera edició del Festivart a Rubió.

Durant tota la tarda i vespre hi haurà servei de bar, amb food trucks de proximitat, amb beguda i menjar. La zona del festival també disposarà d’aparcament gratuït.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*