Inici Destacats Rubió acollirà el seu primer certamen de Músiques del Món

Rubió acollirà el seu primer certamen de Músiques del Món

COMPARTIR

Rubió acollirà el proper divendres 31 de maig a les 9 del vespre la primera edició del certamen Músiques del Món Rubió, organitzat per Latiovisual Cultura.

A la cita se succeiran sons catalans, andalusos, moçambiquesos, germans i llatins.
Nhamirre, un quartet compost per un dels grans músics africans amb qui compta Barcelona, el baixista i compositor Childo Tomás, un artista que va arribar a Espanya a principis dels 90 i que va entrar a formar part del grup del consagrat Omar Sosa l’any 2002. Des de llavors ha actuat en prestigiosos festivals i ha desenvolupat una important carrera com a sideman. En el seu més recent projecte també hi participen les seves dues filles, Nyeleti Tomás i Xiluva Tomás, amb veus i violins; i el percussionista brasiler Alan Sousa. Nhamirre Project és un pont entre dues cultures, entre la tradició africana i l’occidental, un descobriment de la riquesa que ens aporta la música de Moçambic.

Claus Vega, productor de música electrònica, germano-xilè. Viu i treballa a cavall entre Barcelona i Berlín. En la seva música, inspirada en gèneres diversos, utilitza l’electrònica per combinar el perfeccionisme alemany amb el ritme llatí. Per això, a més d’utilitzar sons sintètics, realitza també modificacions sobre enregistraments d’instruments de música clàssica i sons de la natura. Oferirà la seva música digital en un directe, un treball que aconsegueix transportar-nos a paradisos desconeguts.

Diego Paqué, músic i productor. Director de Latiovisual Cultura, organitzadora de l’esdeveniment, oferirà el seu projecte musical, les noves composicions del qual vibren en l’experiència d’unes mans a la guitarra, una veu i unes lletres originals i diferents, que
fan d’aquest músic un artista in-etiquetable.

L’ajuntament de Rubió col·labora amb aquest festival.30

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*