Inici Cinema Una rua amb els personatges d’Star Wars clou el tercer Rewind Festival

Una rua amb els personatges d’Star Wars clou el tercer Rewind Festival

COMPARTIR

La II Rua Star Wars Catalunya, en el marc del Rewind Festival, va aixecar novament força expectació entre els seguidors de la saga que van desfilar pels carrers vilanovins acompanyant els aficionats d’aquest col·lectiu; un grup d’amics que un dia van decidir donar vida als personatges d’una filmografia apassionant, més enllà de la pantalla.

Star Wars Catalunya es va constituir oficialment l’any 2013 en una entitat sense ànim de lucre. Els seus membres participen en esdeveniment diversos, ja sigui de caràcter sociocultural o solidari, molts de caràcter benèfic. És per això que els organitzadors del Rewind han agraït també a l’empresa Diset la donació de joguines que ha fet, aquest cap de setmana a l’associació, amb els quals podran fer feliços als infants que visiten als hospitals.

Aquesta la segona vegada que Star Wars Catalunya participen al festival de curtmetratges de Vilanova del Camí. Molts vilanovins, grans i petits, van aprofitar per passejar amb ells i per fotografiar-se a costat dels mítics personatges de la sèrie, tant al carrer com al photocall de Can Papasseit.

Malgrat que han acabat les sessions presencials del certamen, el Rewind Festival Online seguirà actiu fins diumenge 16 d’abril. A la sessió 1 es pot veure el premi del públic ’17 años juntos’ de Javier Fesser i la menció especial del jurat ‘A prueba’, ‘Anónimo’ i ‘Un buen amigo’. La sessió 2, formada per tres produccions catalanes, està encapçalada per la guanyadora dels guardons a millor curtmetratge Rewind, guió, actor i fotografia ‘Marcianos de Marte’ de Fernando Trullols, ‘Fugit’ de Marta Bayarri i ‘Camises cap al cel’ de Jordi Ferré Batalla. Cada sessió té un preu de 2 euros.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FER UN COMENTARI

*