Inici Societat Rotary i Joan Chamorro Quartet & Sant Andreu Jazz Band omplen el...

Rotary i Joan Chamorro Quartet & Sant Andreu Jazz Band omplen el teatre de l’Ateneu Igualadí

COMPARTIR

[Img #12820]

El passat diumenge va tenir lloc el concert Rotary en benefici a la comunitat que cada any organitza aquesta entitat per recaptar fons i donar suport a una entitat o projecte social.  
Enguany, l’entitat rotaria, en la seva 19 edició del concert, destina els diners recaptats al Banc de Queviures d’Igualada i per fer-ho va portar “Joan Chamorro Quartet & Sant Andreu Jazz Band”. Així, Joan Farrés de Caritas, una de les entitats que juntament amb l’Ajuntament d’Igualada, Creu Roja i els Escolapis gestionen el Banc de Queviures, 

[Img #12821]

va fer el lliurament del resguard que, a l’espera de saber la quantitat recaptada, posava en l’apartat de l’import: solidaritat, bona música i alegria. El resguard va ser recollit pel president de Rotary Club Igualada, Vicenç Lopez  acompanyat per Joan Chamorro.
 
Els membres Rotary es mostren molt satisfets de la gran acollida que va tenir el concert entre igualadins, anoiencs i forans, omplint de gom a gom el Teatre de l’Ateneu i exhaurint totes les entrades.
  
“Joan Chamorro Quartet & Sant Andreu Jazz Band”, va fer vibrar el públic assistent amb el seu repertori com a Quartet, que comptava entre altres amb la  veu d’Andrea Motis, i amb els joves de la banda de música. Va ser  un concert dinàmic i al so rítmic de jazz van fer gaudir a tots els assistents. 
En el marc del concert es va posar una urna per recollir també diners per  el Programa d’Eradicació Total de la Polio al Món, iniciat i impulsat per la Fundació de Rotary Internacional. Diumenge, es van recollir 856 euros i gràcies a una campanya de Bill Gates en la que es va comprometre a donar dos euros per cada euro, ha resultat ser 2568 euros que serviran per comprar 5136 vacunes. 
COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*