Inici Societat El Rotary Club organitza una plantada d’arbres a Igualada

El Rotary Club organitza una plantada d’arbres a Igualada

COMPARTIR

Activitat ajornada fins a nou avís

La protecció del medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic són una de les metes del Rotary Club a nivell global, i per aconseguir aquestes fites inicia una acció a través dels 1.250.000 socis que té en 196 països. El repte és que cada un planti un arbre cada any. Els arbres eliminen diòxid de carboni i altres gasos hivernacle de l’aire, la qual cosa, al seu torn, alenteix el canvi climàtic.

Des del Rotary Club d’Igualada volen contribuir a la protecció del medi ambient i a la lluita contra el canvi climàtic i és per això que el proper dissabte dia 13 de gener, organitzen una plantada d’arbres a una zona de l’Anella Verda. A la zona de les Guixeres, sobre les Comes, cada membre del Club plantarà un arbre, i on tothom que hi vulgui participar hi serà benvingut.

Aquesta acció, té el suport de l’Ajuntament d’Igualada, i seguint les seves directrius tècniques i ambientals, el tipus d’arbre escollit es “rodones liles” i la data és la recomanada per la sostenibilitat al nostre territori.

A la zona indicada es trobaran els clots oberts i les eines per poder plantar l’arbre. Les persones interessades en qualsevol dels dos actes ho haurien de comunicar abans de dimecres dia 10, al telèfon 670248353 (Josep Gumá) o al correu rc.igualada@rotary2202.org

Dissabte 13 de Gener a les 11:00 h. – Parking del Pavelló Hoquei.
Preu de cada arbre : 25 €
Calçotada (opcional) : Mas Vivencs – La Pobla Claramunt. Preu per persona 35€

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*