Inici Societat El Rotary Club Igualada replanta el seu camp d’alzines al costat del...

El Rotary Club Igualada replanta el seu camp d’alzines al costat del camp atlètic

COMPARTIR

Membres del Rotary Club Igualada es van trobar el passat dissabte al bosc d’alzines Rotary  per a replantar els arbres de la plantada de l’any passat que no han sobreviscut. L’activitat s’emmarca en la campanya anual “Cada rotary, un arbre”.

Després que l’any passat plantaren 325 alzines, enguany, l’entitat s’ha centrat en replantar el bosc i substituir per noves, aquelles alzines que no han sobreviscut per la difícil climatologia del nostre territori.

La plantada d’arbres és una activitat molt arrelada en el món rotary i simbolitza la companyonia, l’amistat i el servei a la comunitat. Aquests arbres, presents a tot el món, s’han convertit en símbols perdurables dels ideals de Rotary.

Enguany, el Rotary Club Igualada, celebrava la cinquena edició d’aquesta activitat. Són 5 anys plantant alzines a Igualada, des de les primeres edicions a l’Anella Verda, fins a l’any passat que, unint esforços amb dotze clubs del Comité d’Esdeveniments de Barcelona i Rodalies i Rotaracts, va néixer el bosc rotary amb la plantada de 325 alzines i la col·laboració de l’Ajuntament que va cedir el terreny.

El bosc rotary està al costat de l’Estadi Altètic, a tocar el parc inclusiu, on hi ha 4 bancs per a descansar i un cartell commemoratiu del Rotary Club amb la frase de Martin Luther King “Si sabés que el món s’acaba demà, jo, avui encara plantaria un arbre”.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*