Inici Societat Rotary Club Igualada reconegut amb un premi per la seva exemplaritat

Rotary Club Igualada reconegut amb un premi per la seva exemplaritat

COMPARTIR

El Rotary Club Igualada ha estat reconegut en el panorama rotari del Districte 2202 per la seva exemplaritat. Així, el club igualadí ha guanyant dos guardons de gran prestigi que celebren la seva dedicació i impacte. El primer d’ells és el premi Carlos Montañés al MILLOR CLUB DEL DISTRICTE, un honor que corona el dinamisme, lideratge i contribucions exemplars del club en totes les àrees d’interès de Rotary. A través de la seva activitat incansable, el Rotary Club Igualada ha demostrat una vegada més el seu compromís amb els valors rotaris i el servei a la comunitat.

A més, un dels membres més estimats i respectats del club, Vicenç López, qui va ser fundador del club, ha rebut el Premi Silvester Schiele a la MILLOR TRAJECTÒRIA. Aquest reconeixement no només és un testimoni del seu compromís continu amb les causes rotàries i solidàries, sinó també un homenatge a la seva dedicació i perseverança al llarg dels anys.

«Estem molt orgullosos de ser útils a la comunitat i contribuir a millorar la vida de les persones que ens envolten, del creixement i èxits del nostre club i dels reconeixements que hem rebut, que serveixen alhora d’altaveu per difondre fora de les nostres contrades tot el que es fa a nivell solidari i humanitari a Igualada i a l’Anoia, que és molt. Personalment em sento molt feliç i honorat de formar-ne part», va afirmar Joan Leon, president del Rotary Club Igualada. «Aquests premis són el resultat del treball en equip i de la passió per fer la diferència en les nostres comunitats. Vull expressar el meu sincer agraïment a les companyes i companys del Districte, a tots els membres del club pel seu alt sentit de pertinença i compromís, així com a tots els nostres col·laboradors i benefactors de la comunitat que ens han recolzat en aquest viatge. I a tothom per la seva amistat i companyonia, que són els grans motors del nostre Club. I aprofito per donar públicament l’enhorabona al Vicenç pel seu merescut guardó i donar-li les gràcies pel seu mestratge. I ara hem de continuar treballant, que hi ha molta feina a fer».

El lliurament d’aquests guardons es durà a terme en un acte que posarà de manifest el compromís del Rotary Club Igualada amb la promoció del benestar del seu territori, la comunitat i el món en general. Aquest reconeixement no només celebra els èxits passats del club, sinó que també inspira un futur de servei i impacte continuat a la comunitat local i més enllà.

El veredicte del jurat es va donar a conèixer en el XVI Congrés del Districte 2202 que es va celebrar a Santander el 3 i 4 de maig. El Districte 2202 comprèn tots els clubs rotaris que pertanyen a les comunitats de Cantàbria, Navarra, País Basc (Euskadi), La Rioja, Aragó i Catalunya.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*