Inici Destacats El Rotary Club Igualada porta melodies de Broadway per al seu concert...

El Rotary Club Igualada porta melodies de Broadway per al seu concert solidari

COMPARTIR

Un any més Rotary Club Igualada organitza el concert solidari que dóna suport a una entitat o projecte social i tindrà lloc el diumenge 3 de febrer a les 18,30 h al Teatre de l’Ateneu Igualadí. Enguany presenta un musical teatralitzat, amb música, ball, teatre, humor… a càrrec de 12 personatges entre actors, músics, ballarins i cantants.

Els beneficis del concert es destinaran a l’entitat Salut Mental Catalunya – Anoia i concretament al projecte “Club de joves “ on es vol donar un suport integral i comunitari a joves de 18 a 30 anys de la comarca de l’Anoia que tenen algun problema relacionat amb la salut mental.

El concert també servirà per fer aportacions al programa Polio Plus, iniciativa que els Rotary del món impulsen des de 1985 per eradicar la polio al món, mitjançant la immunització. Actualment són 3 països on encara podem trobar Polio : Pakistan, Afganistan i Nigèria.

Les entrades es poden comprar a Clic Fotografia (carrer Sant Caterina, 29) qui ho vulgui també pot fer aportacions / donatius de “fila 0” a través del numero de compte ES35-0182-8099-1402-0153-1233.

Servisimó, patrocinador del concert

Servisimó SL, concessionari oficial de les marques Audi, Volkswagen i Skoda a Igualada, Tàrrega i Mollerussa, és el patrocinador d’aquest 24è concert solidari del Rotary Club d’Igualada que enguany ve amb aires de Broadway.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*