Inici Destacats Rotary Club Igualada lliura a Càritas l’import recaptat al concert solidari

Rotary Club Igualada lliura a Càritas l’import recaptat al concert solidari

COMPARTIR

Rotary Club Igualada ha fet el lliurament a Càritas Anoia Segarra del xec amb l’import que es va recaptar al concert solidari d’aquest any i que tenia com a objectiu la rehabilitació d’una aula de formació que Càritas té a les seves instal·lacions d’Igualada. Així, l’actual president, Toni Font, acompanyat del president del curs anterior quan es va fer el concert, Joan Mateu i Jaume Solano, macer del Rotary Club Igualada van fer entrega d’un xec per valor de 8.129 euros.

Montse Roca, directora de Càritas Anoia-Segarra agraïa la iniciativa i manifestava que amb aquesta donació podran rehabilitar la sala amb material informàtic, així com amb mobiliari adequat. Roca va explicar que “la formació és una eina que permet millorar la nostra acció i contribuir a transformar la realitat social i ara mateix, la formació passa per les noves tecnologies”.

Rotary Club Igualada celebra cada Nadal un concert benèfic amb l’objectiu de contribuir en el benestar social i econòmic de la ciutat. Enguany, el concert, que es va haver de celebrar al juny per la Covid, va anar a càrrec de la companyia Neus Mar amb la seva obra “Íntimament Llach”

Els socis de Rotary són líders empresarials i professionals en els seus camps, que presten servei en les seves comunitats i promouen el desenvolupament de la bona voluntat i la pau al món. Els 31.000 clubs rotaris, en més de 165 països i regions, porten a terme projectes de servei humanitari que inclouen la mitigació de la pobresa i la fam, la millora de la salut i l’educació, i la protecció del medi ambient en l’àmbit mundial i local.

FER UN COMENTARI

*