Inici Societat El Rotary Club Igualada celebra el seu 30è aniversari

El Rotary Club Igualada celebra el seu 30è aniversari

COMPARTIR

El passat 24 d’Octubre es va celebrar l’aniversari del Rotary Club Igualada i el Dia Mundial contra la POLIO, una data que per a l’entitat igualadina era bona ocasió per promoure accions que generin recursos per eliminar aquesta malaltia.

El 1988 , quan ROTARY INTERNATIONAL va iniciar aquesta campanya, 350.000 infants cada any patien l’atac del virus de Poliomielitis. Des de llavors, i amb la col·laboració de l’ Organització Mundial de la Salut, s’han vacunat 2.500 milions de nens. El resultat és que, en el que portem de 2019  hi dos països on encara es donen nous casos: Afganistan 16 i Pakistan 72.

Clubs de 196 països promouen per aquestes dates, accions i recaptacions de fons per comprar vacunes –a 0,60 $ cada una- i que voluntaris de ROTARY subministren on hi hagi un nen. Un rotari conegut com a Bill Gates, manté cada any la seva aportació de dos dollars per cada un que aconsegueix la xarxa de Clubs, fins a un màxim de 70 milions. L’aportació d’Igualada aquest any serà de 1.500 $ que gràcies a Gates, és convertirà en 4.500 $ i donarà per vacunar 7.500 infants.

El Rotary igualadí celebra tres dècades d’accions per aconseguir millorar la societat tant en la proximitat com en l’àmbit internacional. La Pau, les malalties, l’educació, el desenvolupament econòmic, el Medi Ambient, la problemàtica de l’aigua…

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*