Inici Societat Rotary celebra el seu concert solidari a benefici de Salut Mental Anoia

Rotary celebra el seu concert solidari a benefici de Salut Mental Anoia

COMPARTIR

L’Ateneu ple, cares somrients, l’auditori bellugant-se……això va passar aquest diumenge al Concert Solidari del Rotary Club Igualada. Un grup de bons cantants i músics provocadors, amb un repàs de peces mítiques, va organitzar “UNA NIT A BROADWAY” i ho van aconseguir.

L’entitat Salut Mental Catalunya a l’Anoia rebrà els beneficis del Concert del Rotary Club Igualada, que a la 24a edició ja és un clàssic de la ciutat. Serà una empenta per acabar de posar en marxa el seu projecte “CLUB DE JOVES” on es vol donar suport integral a joves de 18 a 30 anys de la comarca de l’Anoia que tenen algun problema relacionat amb la salut mental.

L’entitat espera que amb la bona recaptació i les aportacions a la fila “0” que es poden fer fins al 28 de Febrer arribaran a una quantitat prou lluïda de la que informarem aviat El compte bancari ES35 0182 8099 1402 0153 1233,

També enguany l’urna d’aportacions a la campanya END POLIO NOW es convertiran en vacunes per lluitar contra aquesta malaltia i assolir l’objectiu d’ eradicar- la al Món. És molt el camí fet per Rotary International des de 1985, però encara s’han registrat 31 casos a Afganistan i Pakistan.

L’entitat agraeix el suport de l’ Ajuntament d’Igualada i de l’Ateneu Igualadí, tan mateix dels patrocinadors i donants a la “fila 0”.

FER UN COMENTARI

*