Inici Destacats Romans Carrillo i Laia Egea, millors esportistes de Vilanova del Camí

Romans Carrillo i Laia Egea, millors esportistes de Vilanova del Camí

COMPARTIR

Romans Carrillo i Laia Egea van ser proclamats ahir al vespre millors esportistes vilanovins de la temporada 2017-2018. La XXIV Festa de l’Esport de Vilanova del Camí va tornar a reunir esportistes de totes les edats i modalitats en un acte de lliurament de premis que va reconèixer l’esforç personal, el treball d’equip, la contribució i la projecció que tots plegats fan del municipi. Així ho van destacar en els parlaments inaugurals d’obertura de la gala el regidor d’Esports, Camilo Grados, i l’alcaldessa vilanovina, Noemí Trucharte.

Vora 380 persones van ocupar grades i un dels laterals amb cadires per gaudir d’aquest esdeveniment en un ambient distès, però amb tot el protocol que requereix el lliurament d’uns premis molt preuats. Un acte que va ser conduït per la cap de comunicació i directora de Ràdio Nova, Marissa Martínez, i que va convidar a la interacció i la complicitat d’alguns esportistes per fer més pròxima una vetllada que pràcticament es viu en família, tal i com afirmen els propis esportistes.

Somriures i exhibicions d’esportivitat de piloteig, rítmica, parades de porter… i fins i tot crits de guerra de diferents equips van donar color al lliurament d’uns 150 premis que esportistes, conjunts, tècnics i clubs van recollir sobre l’escenari de mans de representants polítics i del delegat territorial de la Federació Catalana de Futbol a l’Anoia, Francesc Borrega.

La Medalla d’argent al mèrit esportiu va ser un dels primers premis especials de la nit i va ser per a un veterà esportista vilanoví i atleta del CAI: Lluís Marimón Farriol, per l’espectacular trajectòria esportiva que ha fet. Als seus 90 anys ha sumat mèrits esportius internacionals en aquest 2018, dins la categoria màster +90 com per exemple, el campionat d’Europa de salt de llargada i el subcampionat d’Europa en llargada i llançament de pes.

Especialment emotiu, també, va ser el lliurament de les mencions en el record a les famílies d’Emilio Longarón i Jordi Mateu, ambdós traspassats aquest any 2018.

El moment més esperat de la nit per a molts fou la proclamació de la parella esportiva guanyadora entre els finalistes absoluts masculins i femenins. Formar part d’aquesta llista ja era un premi per a Rubén Casado, Rafa Fernández, Romans Carrillo, Héctor Ramos, Dani Hernández, Carlos Manzano, Adrián Sánchez i la parella petanquera: Alfonso Redondo i Carlos Caldito, així com per a Paula Mensa, Sonia Rodríguez, Cristina Caballero, Laia Egea, Claudia Oller i Ana Acedo.

Finalment el Jurat va proclamar Romans Carrillo i Laia Egea guanyadors d’aquesta edició: a Carrillo pel salt que va fer, a la primavera, de porter d’escola de CF Vilanova a professional del CE Sabadell, i a Egea per la temporada realitzada en la defensa dels colors d’un equip d’handbol de Divisió de plata: el OAR Gràcia de Sabadell.

Ambdós van recollir aquest premi amb humilitat i destacant els mèrits de la resta de competidors. L’agraïment que van fer a la població, al Jurat i a l’organització de la festa honora encara més a aquests dos grans esportistes.

D’altra banda, el regidor d’Esports Camilo Grados passava per Ràdio Nova, aquest matí, primer per agrair també la feina realitzada a tot l’equip de la regidoria d’Esports i per compartir la satisfacció per aquesta 24 festa que segons afirma ha estat molt especial per ell i ha deixat el llistó ben alt. També ha tingut paraules de felicitació i agraïment a tots els esportistes.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*