Inici Destacats Roger Vázquez Claravalls serà el candidat d’ERC a l’alcaldia de Masquefa

Roger Vázquez Claravalls serà el candidat d’ERC a l’alcaldia de Masquefa

COMPARTIR

Roger Vázquez Claravalls serà el candidat d’Esquerra Republicana de Catalunya en les eleccions municipals de Masquefa. Així ho ha ratificat l’assemblea local de militants, simpatitzants i amics d’Esquerra Masquefa per unanimitat, després que el president de la secció local el proposés formalment com a cap de llista.

L’acte, que va comptar amb la presència dels diputats provincials Maria Sayavera i Josep-Ramon Mut, va servir perquè l’alcaldable republicà expliqués les línies clau “d’un projecte que parteix d’un full en blanc i que ha de conèixer totes les realitats de Masquefa: de tothom i per a tothom, amb la voluntat de sumar des de l’honestedat i la transparència”.

Vázquez participa activament de la vida i del teixit associatiu local. És president de la Colla Gegantera de Masquefa, des de l’any 2016, i autor del llibre Els Gegants de l’Anoia. La seva etapa formativa va començar a l’Escola El Turó i l’Institut de Masquefa i és graduat en Gestió i Administració Pública i màster en Estudis Jurídics Avançats –amb menció en Dret públic–, per la Universitat de Barcelona.

Amb el seu fitxatge, Esquerra s’assegura un cap de cartell jove i amb projecció, ambició i capacitat de lideratge per guanyar a Masquefa i transformar-la en clau social, sota el paraigua dels valors republicans: “el 28 de maig de 2023, la gent de Masquefa votarà i jo voldré que el nostre projecte sigui votat. Perquè no serà només d’Esquerra: serà del poble. (…) I si m’hi poso –si ens hi posem– és perquè #estimemMasquefa“.

Està previst que al setembre, amb l’inici del curs polític, es faci una presentació pública del candidat que comptarà amb la intervenció de la consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Laura Vilagrà, i la diputada al Congrés dels Diputats, Carolina Telechea.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*