Inici Atletisme Roger Suria (CAI), guanyador Sub-23 al Cros Internacional de Granollers

Roger Suria (CAI), guanyador Sub-23 al Cros Internacional de Granollers

COMPARTIR

L’atleta del CAI Petromiralles Roger Suria, van assolir una gran victòria en categoria Sub-23 i el 6è lloc absolut, diumenge, en la 57ª edició del Cros Internacional de Catalunya – Ciutat de Granollers..

El Cros de Granollers, és el més prestigiós del calendari català, i va comptar amb una considerable participació dels atletes capdavanters de l’atletisme català de les diferents categories i també de destacats atletes estatals i internacionals.

Roger Suria era el guanyador en categoría Sub-23 masculí, i assolía un brillant 6è lloc abso- lut, amb 31’37” en la cursa conjunta amb els Sènior masc., dominada per Ilias Fifa – A.A. Catalunya – . amb 30’32”, sobre 10.000 m. de recorregut.

La prova Internacional fem. va ser dominada per Laura Rodríguez – Piélagos -, amb 29’37”, sobre 8.000 m. de cursa.

Aleix Llorens – CAI – 1er Sub-23 en Disc, a la 1ª Jornada del Critèrium de Llançaments d’Hivern

Dos llançadors del C.A. Igualada Petromiralles van participar dissabte en la prova del llançament de Disc corresponent a la 1ª Jornada del Critèrium de llançaments d’Hivern de categoria Absoluta i Sub-23, a l’Estadi de la Bòbila de Gavà.

Aleix Llorens era 1er Sub-23 i 5è absolut en el llançament de Disc, amb un millor intent de 35,23 m. seguit de Josep Mª Lagunas, 6è absolut amb 34,52 m.

– Club Atlètic Igualada –

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*