Inici Atletisme Roger Roca, vencedor de la primera Cursa DIR Guàrdia Urbana de Barcelona

Roger Roca, vencedor de la primera Cursa DIR Guàrdia Urbana de Barcelona

COMPARTIR

[Img #7550]Diumenge es va disputar la primera edició de la Cursa DIR Guàrdia Urbana de Barcelona. Una nova cita pels aficionats a córrer impulsada pel cos de la policia municipal, l’Ajuntament i la cadena barcelonina de centres esportius que neix amb vocació de mantenir-se de forma fixa en el calendari de curses de la capital catalana. La prova ha comptat amb la participació de 8.000 corredors que han omplert, com si d’una marea es tractés, la Diagonal de Barcelona. La cursa ha recorregut la capital catalana per aquesta emblemàtica avinguda en un [Img #7552]tram de 10 quilòmetres des del Palau Reial fins al Fòrum.

En la vessant esportiva, l’igualadí Roger Roca ha estat el guanyador de la categoria masculina i ha creuat la línia de meta del Passeig Garcia Faria, al Fòrum, amb un temps de 30 minuts i 21 segons. El segon lloc ha estat per a Jordi Comas amb un temps de 31 minuts i 5 segons, i la tercera posició ha estat per a Óscar Rodríguez amb 32 minuts i 42 [Img #7553]segons. Pel que fa a la categoria femenina la vencedora ha estat la Yolanda Riera amb un registre de 41 minuts i 21 segons. Riera ha estat mare fa dos mesos i ha recollit el premi amb el seu nadó als braços. En segona posició ha arribat Linda Arnot amb 41 minuts i 41 segons i tercera la Susanna Ballester amb un temps de 41 minuts i 45 segons.

Altres anoiencs també han fet un bon paper en aquesta primera Cursa DIR Guàrdia Urbana. Abdelali Darghal, veí del Bruc i corredor d’Esports Bruc va quedar primer de la seva categoria i sisè [Img #7551]de la general amb un temps de 33 minuts i 8 segons.

També van participar els corredors d’Esports Bruc: Toni Bermúdez (37:05), Santi Sánchez (37:41), Pili Prescolí (43:46, Club atletisme Abrera) i Meritxell Campos (44:34).
 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*