Inici Atletisme Roger Roca, guanyador de la primera Barcelona Desigual Night Run

Roger Roca, guanyador de la primera Barcelona Desigual Night Run

COMPARTIR

[Img #8221]Més de 5.000 corredors han participat aquest divendres a la nit en la Barcelona Desigual Night Run, la primera cursa popular nocturna que se celebra a la capital catalana. Dos quarts d’onze de la nit va ser l’hora escollida per donar el tret de sortida a la carrera, -de vuit quilòmetres i cent metres de distància-, i que va estar envoltada d’un ambient festiu. Els guanyadors de la cursa van ser l’igualadí Roger Roca, en categoria masculina, amb un temps de 25 minuts; i Hasna Bahon, en categoria femenina, que va aturar el cronòmetre [Img #8222]amb un temps de de 29 minuts 15 segons. Es dóna el cas que més de la meitat dels participants eren dones.

La Barcelona Night Run ha estat impulsada per la firma de roba Desigual, que ha volgut aprofitar l’esdeveniment per presentar un avenç de la pròxima col·lecció Desigual Sport que es presentarà a la primavera del 2014. Ha dissenyat per a l’ocasió dues samarretes -una malva per a dones i una de negra, per a homes-, que han lluït alguns participants.

Entre aquests hi havia cares conegudes com els periodistes esportius Xavier Bonastre, Cristina Cubero i Bernat Soler. Tot i que la llista de participants superava els 5.000, la festa que envoltava la competició esportiva ha aplegat al front marítim de Barcelona unes 15.000 persones, que han vingut a animar els corredors i a gaudir d’un espectacle visual de llum i projeccions i de l’actuació de grups de rock i discjòqueis.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*