Inici Atletisme Roger Roca, campió de Catalunya de Marató

Roger Roca, campió de Catalunya de Marató

L’atleta igualadí Roger Roca Dalmau es va proclamar el diumenge 23 de gener Campió de Catalunya de Marató, en la SB hotels Marató de Tarragona, prova disputada acompanyada d’un fort vent que va fer canviar algunes parts del circuit per evitar el temporal de mar. Roca del CERRR Igualada, es va imposar amb un temps de 2:28’56” corrent gairebé tota la prova en solitari, quedant segon classificat absolut darrera el gallec Pedro Nimo que guanyava la cursa amb un temps de 2:18’16”. L’atleta igualadí, ja retirat de l’alta competició, aconseguia el segon títol català en la distància després d’haver-ho fet ja l’any 2009 en la marató de Barcelona i el tretzè títol català absolut en distàncies que van des dels 3000m fins a la marató.