Inici Destacats Roger Argemí presenta ‘Aire’, avançament del seu proper disc

Roger Argemí presenta ‘Aire’, avançament del seu proper disc

COMPARTIR

Tal com va prometre, Roger Argemí estrenarà cada mes una nova cançó del disc que presentarà a mitjan de l’any vinent a través del segell discogràfic, Crea Music.

Amb aquests avançaments, l’artista igualadí vol “dosificar la presentació d’aquest llarga durada per tal que totes les cançons tinguin l’oportunitat de ser escoltades amb més atenció”.

Després de mostrar-nos ‘Per sempre’, un tema que ja suma milers d’streamings a les plataformes digitals, aquest desembre presenta ‘Aire’, un single que neix de la introspecció més profunda de l’artista després d’uns moments de col·lapse i saturació personal. El pop i l’R&B es barregen en aquesta cançó amb elements orquestrals i electrònica. Amb una lletra emotiva, ‘Aire’ és aquella ajuda que necessiten algunes persones per seguir respirant. Es tracta, sens dubte, d’una de les peces més emotives i punyents del nou disc de Roger Argemí, que es titularà ‘Gravetat’.

Roger Argemí ha format part d’algunes de les radiofórmules més importants del país. Acompanyat del guanyador d’Eurovisió Måns Zelmerlöw, la cançó ‘Can I Call You Home’ dedicada a Barcelona ha superat els 600.000 streamings a Spotify i s’ha colat en diverses playlist i llistes d’èxits. També ha publicat ‘Loco por Sentir’, BSO de ‘La Empresa Más Loca del Mundo’, una websèrie amb la participació d’estrelles com Iniesta o Dulceida. Després del seu primer disc ‘Un Nou Sentit’, presenta noves històries pop i R&B carregades de sentiment amb la discogràfica Crea Music.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*