Inici Destacats Roger Argemí estrena el seu nou single ‘Per sempre’

Roger Argemí estrena el seu nou single ‘Per sempre’

COMPARTIR

Roger Argemí, el jove igualadí que amb només 20 anys ja suma més de 600.000 streamings a Spotify amb el tema “Can I call you home” al costat del guanyador d’Eurovisió Måns Zelmerlöw, ens presenta un avanç del que serà el seu nou i segon treball discogràfic amb la publicació del nou single “Per sempre”.

L’artista publica a través de la discogràfica Crea Music aquesta cançó el divendres 2 de novembre a totes les plataformes digitals. Amb aquest tema comença la presentació d’un nou disc que anirà descobrint per fases. Cada mes s’estrenarà a les plataformes una cançó d’aquest nou álbum i a mitjan de 2019 es presentarà el disc en la seva totalitat, que es titularà “Gravetat”.

“Per sempre”, aquest primer single que ara descobrim, descriu la relació de l’artista amb la música. Amb aquesta cançó pop amb tocs d’electrònica, Roger Argemí intenta explicar que la música ha format part d’ell tota la vida, i hi continuarà formant part fins al final. Un tema que acaba sent una crida al tòpic ‘carpe diem’, a fer el que ens faci feliços perquè “el nostre camí és curt i no dura per sempre”.

Roger Argemí ha format part d’algunes de les radiofórmules més importants del país. Acompanyat del guanyador d’Eurovisió Måns Zelmerlöw, la cançó “Can I Call You Home” dedicada a Barcelona ha superat els 600.000 streamings a Spotify i s’ha colat en diverses playlist i llistes d’èxits. També ha publicat “Loco por Sentir”, BSO de “La Empresa Más Loca del Mundo”, una websèrie amb la participació d’estrelles com Iniesta o Dulceida. Després del seu primer disc “Un Nou Sentit”, presenta noves històries pop i R&B carregades de sentiment amb la discogràfica Crea Music.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*