Inici Destacats La Rogaine de l’Anoia aplega més de 300 participants

La Rogaine de l’Anoia aplega més de 300 participants

COMPARTIR

Més de 300 persones van passar aquest cap de setmana per la Torre de Claramunt per participar de la IV Rogaine de l’Anoia que es realitzava a peu el dissabte 26 i la VII 6pedals Rogaine en btt el diumenge 27.

El recorregut tant dissabte com diumenge va transcorre pels camins i corriols del territori torredà caracteritzat per camps de conreu, boscos i barraques de pedra seca. Dissabte, en la modalitat a peu de 6h/45fites i 3h/30fites hi va haver 209 inscrits. Diumenge van ser 105 els participants en btt que tenien el repte de 4h/30 fites.

Les Rogaines són curses d’orientació en què els participants han de desplaçar-se a peu o en btt amb l’objectiu d’aconseguir la màxima puntuació passant pels controls en un temps màxim i un ordre lliure. No tots els controls valen els mateixos punts, això dependrà de la dificultat física i/o tècnica per trobar-los.

En la modalitat a peu es participa en equips de 2 a 5 membres i la de btt individual o en equip. Cada equip ha d’aconseguir la màxima puntuació passant pels controls en un temps màxim. El mapa, amb tots els controls i la seva puntuació dibuixada, s’entrega als participants uns minuts abans de la sortida.

La cursa va ser organitzada per La Nova Fita i amb la col·laboració de l’Ajuntament de La Torre de Claramunt, el Club Orientació Catalunya i la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya

L’alcalde, Jaume Riba es congratula de poder acollir aquestes curses, aquest esport d’orientació que va en auge, ja que implica poder donar a conèixer als participants el nostre territori i repercussió pel nostre municipi, en definitiva, una promoció de la Torre.

Podeu consultar els resultats en aquest enllaç.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*