Inici Societat Roben 18 violins i 4 violoncels de l’Aula Orquestra de Montbui

Roben 18 violins i 4 violoncels de l’Aula Orquestra de Montbui

COMPARTIR

Aula d’Orquestra, una entitat sense ànim de lucre que des de fa 6 anys ensenya a tocar el violí i el violoncel als infants de Santa Margarida de Montbui, ha fet públic el robatori de més d’una vintena d’instruments.

Segons han explicat, aquesta setmana han entrat a robar a una de les escoles del municipi on van a fer classe i han robat els 18 violins i 4 violoncels que hi van trobar. L’entitat remarca que són instruments de tamany petit que van aconseguir gràcies a les donacions de padrins i amics del projecte.

Aula Orquestra ha fet una crida ciutadana per intentar recuperar-los, expecialment perquè falta un mes pel concert de final de curs “i, ara mateix, no tenim prou instruments per tots els alumnes. Necessitem recuperar-los perquè tots els infants del poble puguin fer el seu concert i ensenyar a les seves famílies tot el que han après durant aquest curs”, exposa el col·lectiu.

L’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui ha anunciat que, a més de lamentar els fets, “garantirà amb la màxima celeritat la reposició del material, perquè pugui continuar l’activitat finançada i impulsada per l’Ajuntament”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*