Inici Destacats Rivisa invertirà un milió i mig d’euros en ampliar la seva fàbrica...

Rivisa invertirà un milió i mig d’euros en ampliar la seva fàbrica de Montbui

COMPARTIR

L’empresa Rivisa, que lidera el mercat espanyol de fabricació de tancaments metàl·lics, reixes i portes. va anunciar dilluns la inversió de més d’un milió i mig d’euros per ampliar el seu centre de producció a Santa Margarida de Montbui. Es tracta de la única planta de fabricació del grup, que té la seu a Lliçà de Vall i delegacions comercials arreu de l’Estat.

Rivisa ocupa la finca coneguda com Cal Jepet, i els plans d’ampliació també contemplen convertir l’antiga masia en oficines, espai per atendre visites, vestuari i menjador. Per finals d’aquest 2017 és previst que s’enllesteixi una nova nau de 12.000 metres quadrats, on es preveuen iniciar noves línies de producció amb les que es preveu generar progressivament entre 30 i 50 nous llocs de treball fins arribar a uns 150 treballadors. L’any 2003, quan Rivisa es va ubicar al municipi, la planta tenia 30 empleats.

El director general de la companyia, Jaume Rivière, considera que la producció i capacitat de la companyia es podria doblar en un termini de 10 anys. De fet, segons va explicar l’alcalde del municipi, Teo Romero, els darrers tràmits urbanístics ja han previst més sostre a la zona per a les necessitats futures de creixement. Romero també va demanar a l’empresa que les noves contractacions fossin de veïns del municipi, especialment castigat per l’atur.

La companyia, que compta actualment amb 170 treballadors, va facturar l’any passat 25 milions d’euros i actualment exporta el 60% de la seva producció. Els directius de Rivisa expliquen que obrir mercats exteriors els ha permès compensar la frenada del mercat espanyol, on són líders.

COMPARTIR

2 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

*