Inici Cinema El Rewind Horror Festival culmina dissabte amb la secció oficial

El Rewind Horror Festival culmina dissabte amb la secció oficial

COMPARTIR

Rewind Horror FestivalEl Rewind Horror Festival projectarà, dissabte 26 de novembre a les 7 del vespre a Can Papasseit, a Vilanova del Camí, el segon passi de curtmetratges de terror. En aquest cas s’hi podran veure els 14 corresponents a la seva Secció Oficial. Els curts seleccionats són el francès ‘Vardoger’, el polonès ‘Semper fidelis’, el peruà ‘Leyendas urbanas’, la coproducció alemanya i espanyola ‘Save’ i els espanyols ‘El abuelo’, ‘La trampa”, ‘Gentlemen’,’Sara’, ‘Behind’, ‘Down to the wire’, ‘Estela’, ‘El moroso cataléptico’, ‘Múltiplos de 3’ i ‘La Ilusión de un Ayer’.

Com al primer passi, a la jornada també es comptarà amb equips d’algunes de les produccions a concurs, com el de ‘Gentlemen’, format pels directors Esteve Rovira i Joaquim Bundó, acompanyats dels actors José Manuel Serrano i Ramon Godino amb el director de fotografia Fèlix Bonnin; i part de l’equip del curt ‘Legado’.

En acabar el passi, tot seguit tindrà lloc la cerimònia de lliurament de premis amb la presència de directors i protagonistes. Els premis són al millor curtmetratge de la Secció Oficial, dotat amb 100 euros; al millor curtmetratge “gore” o extrem, amb un valor de 50 euros; i una menció especial de l’organització al curtmetratge més innovador, original o sorprenent, dotat amb 50 euros. Tots els curtmetratges participants s’han seleccionat a partir dels 141 curts presentats.

A la primera jornada del festival, el 22 d’octubre, hi van assistir més de 100 amants del cinema “gore” i del terror extrem de Vilanova del Camí, Igualada i voltants.

El Rewind Horror Festival van néixer com a homenatge a les 12 hores de terror que es feien al desaparegut Rovy Cinema de Vilanova del Camí. Aquesta edició s’integra en el marc del Rewind Festival, el certamen de curtmetratges que forma part del Catalunya Film Festivals i que arribarà a la tercera edició aquest 2017.

2n PASSI REWIND HORROR FESTIVAL – SECCIÓ OFICIAL

EL ABUELO, Borja Muñoz Gallego (Espanya) 8’
No pots deixar enrere els fantasmes del passat. Història terrorífica on el passat sempre torna a casa.

LA TRAMPA Isaac Berrokal (Espanya) 11’
La Verónica prepara un sopar molt especial per al seu novio, però una discussió prèvia farà que pateixi un accident domèstic. Les coses s’aniran posant cada vegada més lletges a mesura que passen les hores. No apte per a persones amb problemes d’ansietat.

SAVE Iván Sainz-Pardo (Alemanya/Espanya) 4’
Es fa de dia . Un nadó trenca el silenci i poc a poc aquesta breu història simple d’una parella es torna fosca i sorprenent.

VARDOGER Lodovic de Gaillande (França) 14’
Mentre tenen lloc diversos assassinats sagnants a París, un fotògraf alemany de tornada a la capital després d’algun temps a l’estranger, se sent perseguit per una presència invisible.

GENTLEMEN Esteve Rovira y Joaquím Bundó (Espanya) 20’
Luxe, posició, estatus, en un interessant retrat que ens porta de viatge en el temps de la ment per abordar les més fosques històries de fantasmes i d’intrigues familiars.

BEHIND Ángel Gómez Hernández (Espanya) 15’
Arianne, obsessionada amb la idea que el seu nadó caigui en mans del seu exmarit, coneix durant un aniversari infantil a Leonor, una misteriosa dona que li diu estar veient a un home d’aspecte terrorífic enganxat a l’esquena. Prepara el teu cor per sobresalts.

ESTELA Armando Ravelo Hernández (Espanya) 4’
Estela és una nena especial … allò que dibuixa es converteix en realitat. Comença com un conte convertint-se en una història molt crua i real.

SARA David González Almanza (Espanya) 21’
El Carlos i la Sara són una parella normal, però ell li amaga un secret que causarà un esdeveniment imprevist. Un any després d’un dia de treball, en Carlos torna a casa i rebrà una visita inesperada que li canviarà per sempre. Prepara’t per passar por a la foscor.

DOWN TO THE WIRE Juan Carlos Mostaza (Espanya) 13’
En algun lloc, en un món poblat per gent feta de filferro, un estrany arriba a un poble abandonat on els seus únics habitants són un home i la seva filla. Gran bellesa visual d’aquest curt de cinema negre que et sorprendrà.

EL MOROSO CATALÉPTICO Carmelo Espinosa (Espanya) 11’
L’Àngel es troba a la ruïna i és catalèptic, ambdues circumstàncies el portaran a un desenllaç dramàtic . Drama molt angoixant amb un final que et deixarà gelat. Ni els morts suportarien veure-ho.

MÚLTIPLOS DE 3 Jose Manuel Cantero (Espanya) 13’
No importa que siguis el primer, ni tan sols que siguis el més preparat, però del resultat de la teva entrevista dependrà el teu futur . La sort està tirada. Mai va ser tan difícil trobar una feina com en aquest cas. De vegades, fins hi tot, et tens de jugar la vida per a això.

LEYENDAS URBANAS Marco Melgar (Perú) 12’
La Violeta està pertorbada per una sèrie de malsons en què ella es veu amenaçada per un home que busca torturar-la. Amb l’ambient de les típiques pel·lícules d’assassins en sèrie, però amb un final que li dóna una volta de rosca a tot el vist fins ara.

LA ILUSIÓN DE UN AYER Carles Lairini (Espanya) 20’
El comportament de la Pilar amb el seu recent marit Ferran, canvia radicalment des de la confusa mort de la seva filla Laura. D’altra banda, Fernando, vol tornar a tenir una família perfecta i la seva obsessió va progressivament a pitjor. Una història molt negra amb format thriller on no és tot el que sembla. Un gran final per a una gran història.

SEMPER FIDELIS Maciej Gajewski (Polònia) 11’
A vegades fas coses dolentes després de les quals vostè no vol mirar al mirall. Especialment aquest mirall. Mai un mirall va ser tan fosc i retorçat com aquest.

FER UN COMENTARI

*