Inici Destacats Els ‘Revoltats’ lliuren 10.000 euros a l’Associació Catalana pels Drets Civils

Els ‘Revoltats’ lliuren 10.000 euros a l’Associació Catalana pels Drets Civils

COMPARTIR

El passat divendres 7 de setembre, representants de l’Associació Estelada Humana -organitzadors de l’acte “Revoltats” celebrat el 15 de juliol a Igualada van fer entrega d’un donatiu de 10.007€ a l’Associació Catalana pels Drets Civils, formada pels familiars dels presos polítics i exiliats. Aquesta quantitat és el resultat de l’aportació en forma de donatiu dels gairebé 2000 participants en el gran llaç groc humà que es va fer a la plaça de l’Ajuntament d’Igualada.

L’entrega va coincidir amb el llançament a les xarxes del vídeo de l’acte “Revoltats”, que en les primeres 24 hores ja superava la xifra de les 5000 visualitzacions. El vídeo es va poder veure al final de l’Acte Institucional de l’11 de Setembre que es va celebrar el mateix divendres a l’Ateneu i que va comptar amb la presència de Meritxell Lluís, parella de Josep Rull i presidenta de l’Associació Catalana pels Drets Civils.

En acabar l’acte oficial representants de l’Associació Estelada Humana van fer entrega del xec amb el donatiu a Meritxell Lluís, encoratjant-la a continuar lluitant per l’alliberament dels presos polítics i pel retorn dels exiliats, qui va agrair de manera especial el gest, lamentant no haver pogut ser a Igualada el dia en què es va fer el gran llaç humà.

Amb el llançament del vídeo i l’entrega del donatiu, els Revoltats culminen amb èxit tots els ambiciosos objectius que s’havien marcat en l’acte del 15 de juliol passat.

COMPARTIR

1 COMENTARI

  1. Aquest donatiu hauria tingut més dignitat destinar-lo a la gent que té necessitats de primer ordre, o a institucions que vetllen pels desemparats siguin gent gran o gent jove. La inocencia arriba a extrems de creure que els que van fugir de la justícia viuen de donatius? Si comencéssim a escorcollar els comptes potser veuríem que diners públics es destinen a pagar un lloguer de 10,000 EUR per un palauet a Waterloo, residència d’aquell que va deixar a l’estacada als seus col·legues tot dient «demà tothom a treballar» i el va fugir a la vigília. Tot plegat es la prolongació del segrest de les emocions… Sort que ja comencen a publicar-se llibres, d’autors solvents, que expliquen la veritat de tot plegat com «El Naufragio»i «La confubulació dels irresponsables»

FER UN COMENTARI

*