Inici Hoquei Reus i Vendrell disputaran la final de la Copa del Rei d’hoquei...

Reus i Vendrell disputaran la final de la Copa del Rei d’hoquei patins

El Moritz Vendrell executa el Barça

[Img #5158]Aquest dissabte el Moritz Vendrell ha aconseguit amb diferència la major fita de la seva història esportiva en aconseguir accedir a la final de la Copa del rei d’hoquei sobre patins. La progressió d’aquest equip ha estat meteòrica, des de la territorial catalana fins doblegar per 7-3 al FC Barcelona, ??gràcies sobretot a una gran primera meitat, l’encert del porter Roger Molina i de l’encert en les contres, sobretot al final del partit.

La primera part del Moritz Vendrell quedarà al record de tots els seus seguidors. Després de l’inici, el Vendrell va colpejar per mitjà d’una directa que va transformar Albesa després falta assenyalada amb blau d’Ordeig. Després del gol, el Vendrell va aprofitar els dubtes dels blaugranes, i Costa va marcar tot just un minut després, i encara als dotze minuts Albesa va esmenar el seu error en un penal amb el 3-0. Els de Cairo anaven perdent per tres gols i no s’havia arribat ni al quart d’hora, però llavors es va anar acomodant a la pista davant un Vendrell que ja sabia que havia de rendibilitzar aquest avantatge fins al final.

Álvarez va escurçar distàncies, i els dos gols de renda ja no semblaven un abisme, encara que un inspirat Selva va marcar en l’últim minut de la primera meitat. El Barça va sortir a la segona meitat a acorralar el Vendrell en la seva àrea, i en algunes ocasions ho va aconseguir, però entre un gran Molina guardant la porteria del Vendrell, i el poc encert del FC Barcelona en els llançaments a pilota parada, el partit es va quedar clavat en un 5-3 que bloquejava als blaugranes. Com a exemple, l’última directa, fallada per Álvarez a dos del final, en què Molina va tornar a brillar. Després d’aquesta directa, va arribar la rúbrica del Vendrell, fent justícia a Costa, que marc dos gols més pràcticament seguits, embogint l’afició desplaçada a Oviedo amb el toc de botzina final.

Fitxa del partit:

Moritz Vendrell: Molina, Costa, Albesa, Barrosso i Selva-cinc inicial-Rodríguez, Ruiz

FC Barcelona: Egurrola, Torra, Gual, Ordeig i Panadero-cinc inicial-Álvarez, Reinaldo, Miras

Gols: 1-0 Eloi Albesa (6 ‘), 2-0 Costa (8’), 3-0 Albesa (12 ‘), 3-1 Álvarez (14’) 4-1 Selva (24 ‘), 4-2 Gual (35 ‘), 4-3 Álvarez (36’), 5-3 Costa (39 ‘), 6-3 Costa (38’), 7-3 Costa (38 ‘)

El Reus, finalista després d’una tanda de penals

[Img #5159]A la primera meitat, Bargalló va trigar només dos minuts a anotar el primer gol, el que va obligar el Reus a jugar a remolc durant gran part del partit. El pes del partit a partir de llavors el va portar un Liceu que es va sentir molt còmode. Però el Reus, treballant des Trabal feia dalt, va imposar el seu caràcter, amb fuetades de classe que podrien haver igualat el marcador, com una gran internada d’Adroher als deu minuts. Trabal va seguir fent la seva tot el partit, per exemple salvant un xut franc d’Ordóñez quan l’argentí ja estava només amb el mà a mà, encara que la més clara va ser un penal que Bargalló.

A la segona part el partit es va revolucionar. Marín va empatar amb una acció individual, però als dos minuts el Liceu va gaudir d’un penal en el qual s’exclou a Trabal per moure. Català es va encarregar de guardar la porteria. El jove porter atur el penal, però el Reus encara va haver de defensar dos minuts només amb dos jugadors de pista, per blau a Domínguez per protestar. El Reus va aguantar un minut i llavors va gaudir d’un penal que va llançar Marín però que no va arribar a transformar. El Reus va superar el compromès moment, ia falta d’un quart d’hora Adroher va posar per davant als de Domínguez.

Llavors va ser Bargalló qui va assumir una vegada més la responsabilitat del partit, i després de diversos intents d’atacs frustrats, va aconseguir servir Ordóñez al segon pal perquè afusellés i empatés l contesa. Faltaven deu minuts, i el partit no podia respirar més tensió. Ordóñez comandament la bola al ferro en un xut creuat a falta de tres minuts. La pròrroga, com passa moltes vegades, va tenallar més als equips que no pas portar-los a buscar la porteria, i els penals van decidir el finalista.

Coinasa Liceo: Malián, Pérez, Pascual i Lamas-cinc inicial-Ordóñez

Reus Deportiu: Trabal, Adroher, Marín, Ollé i Casanovas-cinc inicial-Rubio, Salvat, Català

Gol: 1-0 Bargalló (2 ‘), 1-1 Marín (28’), 1-2 Adroher (35 ‘), 2-2 Ordóñez (41’)-ronda de penals-3-2 Pérez, 3-3 Rubio, 3-4 Casanovas