Inici Gent Retalls de roba convertits en peces artesanals, a la Pobla de Claramunt

Retalls de roba convertits en peces artesanals, a la Pobla de Claramunt

COMPARTIR

La Sala Municipal d’Exposicions de la Pobla de Claramunt ha iniciat l’any amb una mostra plena de color i d’un gran valor artesanal. Es tracta d’un recull dels treballs de les alumnes de les classes de patchwork, que s’organitzen des de la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament. L’exposició es va inaugurar el diumenge 8 de gener al migdia i l’acte va anar a càrrec de l’alcalde, Santi Broch.

És una mostra que val molt la pena visitar i que és un reconeixement a la feina realitzada per aquestes tretze dones, sota els consells de la professora Anna Ramírez, que hi han dedicat hores i hores i molta paciència. Els retalls de roba es converteixen en precioses vànoves, jocs de taula, nines, bosses de mà o necessers. La veritat és que faig goig veure l’espai cultural ple d’aquestes peces, que donen un toc de color i de vitalitat.

Les alumnes que exposen són: Pilar Tula, Aurora Pérez, Anna M. Bartrolí, Piedad Molina, Isabel Camacho, Lola Borrull, Angelina Jornet, Pepita Caus, Rafaela López, Montserrat Jornet, Carme Casaled, Montserrat Vidal i Pilar Sabariego. La mostra es podrà visitar fins al diumenge 22 de gener, de dilluns a dissabte, de 2/4 de 6 de la tarda a 2/4 de 8 del vespre, i diumenge, de les 12 a les 2 del migdia. L’exposició l’organitza la regidoria de Cultura de l’Ajuntament.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*