Inici Societat Els restaurants Fènix i Taribó, premis als millors plats de la Fira...

Els restaurants Fènix i Taribó, premis als millors plats de la Fira de la Vinyala

COMPARTIR

El tercer cap de setmana de setembre Òdena va celebrar la Fira de la Vinyala, enguany amb un format diferent per la situació de la COVID-19, i tots aquells que hi van voler participar ho van fer reservant taula als restaurants participants o encarregant-los el plat de vinyales per emportar.

En aquest marc, i com ja s’havia fet en anteriors edicions es van organitzar els premis Vinyala d’Òdena al millor plat de vinyala segons el jurat format per la Confraria de la Vinyala i segons jurat popular.

Així, membres de la Confraria de la Vinyala es va donar cita el mateix dissabte de la Fira a l’Ajuntament d’Òdena i van tastar les diferents receptes participants. El guanyador va ser el restaurant Fènix, seguit del restaurant el Jardi i del Canaletes.

El premi segons el jurat popular, que es podia fer votant a través de la web de la fira de la vinyala, va ser pel restaurant Taribó, seguit per molt pocs vots de diferència del restaurant l’Escorxador.

Divendres 9 d’octubre, l’alcaldessa Maria Sayavera i la regidora Vanessa Garcia per part de l’Ajuntament d’Òdena i Marià Miquel, Joan Mallafré i Aureli Rosa, per part de la Confraria de la Vinyala, van anar als restaurants guanyadors, el Restaurant Fènix i el restaurant Taribó, a fer el lliurament del reconeixement.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*