Inici Societat El Residencial ViuB2 celebra el seu desè aniversari

El Residencial ViuB2 celebra el seu desè aniversari

COMPARTIR

La tarda del dimecres dia 2 de novembre els veïns i veïnes del Residencial ViuB2 van celebrar el desè aniversari d’aquest edifici de pisos de lloguer amb serveis per a gent gran, situat a l’Avinguda Gaudí d’Igualada, inaugurat l’any 2012 i gestionat pel Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI).

L’acte va comptar amb la presència de l’Alcalde d’Igualada i President del CSSI, Marc Castells, acompanyat de diversos membres del consistori igualadí i de l’equip directiu del CSSI. Després d’unes paraules de l’alcalde, la persona que resideix des de fa més temps a l’edifici va bufar les espelmes del pastís del desè aniversari. Tot seguit, tothom va poder gaudir d’un ball amenitzat per la música de Bartomeu, i de la xocolata amb xurros preparada pel restaurant de l’edifici, el MenjaBé, que dona servei a les persones residents i a tot el públic en general.

L’edifici compta amb 71 pisos de lloguer de protecció oficial totalment equipats, i disposa d’una llista d’espera oberta a totes les persones grans que estiguin interessades i que compleixin els requeriments per poder-hi accedir. El centre compta amb piscina interior d’hidromassatge, gimnàs, biblioteca amb ordinadors, premsa diària, jardins, hort, sala d’estar, restaurant, i suport del conserge disponible les 24 hores els 365 dies de l’any.

FER UN COMENTARI

*