Inici Destacats Repte solidari anoienc per convertir el camí de Santiago en una ‘riuada...

Repte solidari anoienc per convertir el camí de Santiago en una ‘riuada de nassos’

COMPARTIR

L’hostaletenc Francesc Esteve farà aquest 2020, per sisena vegada, el Camí de Santiago per recolzar a l’ONG Pallapupas que està a diferents hospitals de Catalunya per ajudar als nens i nenes ingressats en els hospitals, com l’actual acció que durant el 2018 porten a terme amb la gent gran.

Esteve preveu marxar el 21 de març i arribar a Santiago el pròxim 21 d’abril. Aquest any torna a sortir dels Hostalets de Pierola cap a Saint Jean de Pier du Port (França) per començar, aquest cop sortint des de França i creuant els Pirineus, i fer uns 820km en total durant 31 dies.

El repte solidari que està realitzant aquests anys és una #RiuadadeNassos repartint nassos vermells als peregrins que es va trobant durant el Camino (a canvi d’una petita donació que ells mateixos, o ell en el seu nom, registren a la web de crownfunding MigranodeArena) a més intentant que la gent l’ajudi des de casa aportant petites microdonacions per apadrinar cada un dels quilòmetres realitzarà.

Amb la #RiuadadeNassos s’ha pogut recaptar fins ara 3.546€ que ha anat íntegrament a la ONG Pallapupas i per això ha realitzat 1880km i que un cop finalitzi aquest nou repte hauran estat uns 2700 km en total.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*